Άννα Κορακάκη: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής

Άννα Κορακάκη: Χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής Facebook Twitter
0

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε η Άννα Κορακάκη την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Πεκίνο, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό στο αεροβόλο πιστόλι στα 25 μέτρα.

Στο πιστόλι 25 μ., η Άννα Κορακάκη ήρθε 2η στο πρώτο μέρος και 4η στο δεύτερο. Στον τελικό πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση.

Τα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μαρία Γκρόζντεβα από τη Βουλγαρία (χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο Σίδνεϊ και την Αθήνα στο 25άρι και χάλκινα στο αεροβόλο το 1992, το 1996, και το 2004), και το ασημένιο η Βερονίκα Μέιτζορ από την Ουγγαρία.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης έχει ήδη κατακτήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή τη χρονιά έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί σε επιλεγμένες διοργανώσεις και της Κίνας συγκαταλεγόταν σε αυτές.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM