Αναβάλλεται ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη

Αναβάλλεται ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και της Σίας Κοσιώνη Facebook Twitter
0

Αναβάλλεται ο γάμος του περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη και της δημοσιογράφου Σίας Κοσιώνη, μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», ο Κώστας Μπακογιάννης αναβάλλει το γάμο του για να τιμήσει τη μνήμη του παππού του και να τηρήσει την περίοδο πένθους. Ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως η τελετή θα γίνει μετά τις 40 μέρες πένθους καθώς η κα Κοσιώνη είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

«Πρωί πρωί η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισαν να αναβάλλουν προσωρινά τον γάμο τους. Δεν έχουν ορίσει ημερομηνία εκ νέου, πάντως οι πληροφορίες θέλουν μετά τις 40 μέρες του πένθους να σκέφτονται κάνουν την τελετή γιατί μετά θα είναι και πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη που είναι ήδη στον πέμπτο μήνα. Η τελετή θα γινόταν στη Σαντορίνη και η δεξίωση στο σπίτι του κουμπάρου, Γιάννη Αλαφούζου», αναφέρθηκε στην εκπομπή Happy Day.

To ρεπορτάζ της εκπομπής με τις λεπτομέρειες.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέκος Φασιανός: έργα 1960-1980

Εικαστικά / Αλέκος Φασιανός: Νέα έκθεση-φόρος τιμής, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ζωγράφου

Μια μεγάλη συλλογή έργων από τη δεκαετία του ‘60 έως και το 1980 εκτίθενται για πρώτη φορά στο Μουσείο Μπουζιάνη ιχνηλατώντας την πορεία του ζωγράφου στα πιο δημιουργικά του χρόνια.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ