O πρώτος άνδρας celebrity - θύμα της διαρροής γυμνών φωτογραφιών

O πρώτος άνδρας celebrity - θύμα της διαρροής γυμνών φωτογραφιών Facebook Twitter
0

Όπως αναφέρει ο Independent, στον πρόσφατο κύκλο διαρροής γυμνών φωτογραφιών διασημοτήτων που περιλάμβανε μεταξύ άλλων την ηθοποιό Anna Kendrick, ευρέθη και ο πρώτος άνδρας celebrity του οποίου οι φωτογραφίες κλάπηκαν από hackers και ανέβηκαν στο 4chan και στο Reddit.

Πρόκειται για τον 24χρονο Nick Hogan, πρωταγωνιστή διάφορων Αμερικανικών reality και γιό του θρυλικού παλαιστή του Κάτς, Hulk Hogan, του οποίου οι φωτογραφίες απεικονίζουν φιλενάδες του αλλά και τον ίδιο, σε διάφορες γυμνές πόζες εώς και ολόγυμνους. Στις φωτογραφίες, αναφέρει το γνωστό κουτσομπλίστικο σάιτ TMZ, εμφανίζεται ημίγυμνη και η μητέρα του Nick Hogan. Όπως ήταν αναμενόμενο ο παθών υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες είναι πλαστές.

Προ ημερών, με αφορμή το περιστατικό, γνωστό και ως The Fappening, πολλά από τα θιγόμενα celebrities απείλησαν με μηνύσεις την Google η οποία ανταποκρίθηκε λέγοντας ότι αφαίρεσε έγκαιρα όλα τα links προς site που αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες, και τόνισε ότι "το να κλέβει κανείς φωτογραφίες, είναι ένα από τα παραδείγματα κακής χρήσης του internet."

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM