Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Laurent Garnier
0

To2007 έφυγε και εμείς, αν μη τι άλλο, τουετοιμάσαμε το πιο λαμπρό αποχαιρετιστήριοπάρτι. Είτε για να ξορκίσουμε τις κακέςστιγμές του είτε για να γιορτάσουμεαυτές που επιλέξαμε να κρατήσουμε, αυτήντη φορά το ξεφάντωμα ήταν ασταμάτητοκαι απλωνόταν σε κάθε γωνιά της πόλης.Τα κινητά πήραν φωτιά και κάθε βράδυ οινυχτερινοί κατάσκοποί μου με ενημέρωνανγια πάρτι σε loft του Ψυρρή,σε μονοκατοικία του Ψυχικού, σε ρετιρέτων Εξαρχείων ή σε υπό κατεδάφιση σπίτιτης Γλυφάδας. Φυσικά και οι guestsJay Haze, PaulOakenfold, Tigaκαι Radio Slaveβρήκαν και αυτοί το κοινό τους, αλλάφέτος όλα έδειχναν ότι τα σπιτικά πάρτιδιεκδικούσαν το χαμένο έδαφος. Ίσωςγιατί για αρκετούς το σκηνικό ενόςβραδινού μαγαζιού έχει γίνει ρουτίνακαι ειδικά λίγο πριν τον τερματισμό τουχρόνου η ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικόγίνεται εξαιρετικά έντονη. Συγχαρητήριασε όσους πιστεύουν ότι τα κατάφεραν,ενώ όσοι περιμένουν ακόμη την έκπληξητης χρονιάς δεν πρέπει να ανησυχούν,αφού και οι πρώτες ημέρες του νέου έτουςμας υπόσχονται τα καλύτερα. Όπως η άφιξητου πλέον πολυδιάστατου DJτης dance σκηνής και ενόςαπό τις ιδιοφυίες που ανέδειξαν τοθρυλικό club Haciedaτου Manchester.  OLaurent Garnierστην Αθήνα για άλλη μια φορά! Περίπουένα χρόνο μετά την προηγούμενη επίσκεψήτου, η είδηση για την άφιξή του έσκασεσαν καθυστερημένο χριστουγεννιάτικοδώρο που είχε σφηνώσει στην καμινάδα.Από rock μέχρι technoή acid-jazz, τομόνο σίγουρο είναι ότι στις 12 Ιανουαρίουδεν θα μπορείς να προσδιορίσεις τιακριβώς χορεύεις. Όσοι κρυωμένοι φάτετη σούπα σας και όσοι κουρασμένοικοιμηθείτε όσο προλαβαίνετε γιατί τοΣάββατο έχετε ραντεβού στο Fuzz.Αν η μηχανή σας τραβάει πολλά γκάζιαακόμη, περάστε και στις 11 από το Underworld,όπου το team των Klinikέχει καλεσμένο τον Metope ήκατά κόσμον Michael Schwanen. Το αφεντικό τηςAreal Recordsείναι όσο χαμηλών τόνων προστάζει ηγερμανική ανατροφή του και όσο μελαγχολικήςμουσικής ιδιοσυγκρασίας μπορεί ναυποβάλλουν οι ελληνικές καταβολές του.Αν τον φωνάξετε Μιχάλη, πιθανότατα θασας χαμογελάσει με κατανόηση, αφού ηχώρα μας είναι κάτι που ποτέ δεν έβγαλεαπό την καρδιά του. Όσον αφορά ταresidencies που αναλαμβάνουννα μας παρέχουν τα beatsαναζωογόνησης για την εβδομάδα πουδιανύουμε, τσεκάρετε το πάντα δυνατόπάρτι του CJ Jeffστο Plus-Xκάθε Πέμπτη, τη συνάθροιση των εγχώριωνDJ στα decksτης Cafeina κάθε Τετάρτη ήτο techno setτου George Apergisκάθε Τρίτη στην Inoteka.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης του «Κράμερ εναντίον Κράμερ» και τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ

Ο Μπέντον υπήρξε κεντρικός εκπρόσωπος του αμερικανικού συναισθηματικού ρεαλισμού, δίνοντας έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στις λεπτές συγκρούσεις των χαρακτήρων
LIFO NEWSROOM
Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

Πολιτισμός / Κάννες - Ρόμπερτ Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο φιλισταίος πρόεδρος της Αμερικής αυτοδιορίστηκε επικεφαλής σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα»

«Η τέχνη είναι η αλήθεια. Η τέχνη αγκαλιάζει την ποικιλομορφία. Και γι’ αυτό αποτελεί απειλή για τους αυταρχικούς ηγέτες και τους φασίστες του κόσμου», δήλωσε παραλαμβάνοντας τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο
LIFO NEWSROOM
Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Final Destination, Κιούκα και Τhe Weeknd από αύριο στους κινηματογράφους

Καθώς όλο και περισσότερα θερινά σινεμά ανοίγουν, η συνέχεια ενός απέθαντου franchise, το φρέσκο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κωστή Χαραμουντάνη και το κινηματογραφικό companion piece του νέου άλμπουμ του Weeknd είναι τρεις από τις έξι νέες ταινίες που επιχειρούν να φέρουν τους θεατές πίσω στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
hjnrjh

Πολιτισμός / ΕΣΩ 2025: Oι σημαντικότερες στιγμές στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου

Η 13η ΕΣΩ: 'Αγκαλιάζοντας το Χάος σ’ έναν Έξυπνο Κόσμο' ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2025 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ακριβώς όπως υποσχέθηκε, σαν αγκαλιά, που εμπεριέχει την ρευστότητα του σύγχρονου, διασυνδεδεμένου κόσμου μας που, διαρκώς, αλλάζει.
ΜΕΛΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ-ΠΟΛΛΑΤΟΥ
Έρχεται στο Μεσολόγγι ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Πολιτισμός / Μεσολόγγι: Έρχεται ο αυθεντικός πίνακας του Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»

Ανακοινώθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη του επετειακού κύκλου των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο - Η αποκάλυψη του Νίκου Αλάγια για τον πατέρα του που μετανάστευσε στη Γαλλία τη δεκαετία του 1960
LIFO NEWSROOM
«Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Εικαστικά / «Allspice» στο Μουσείο Ακρόπολης: Mια έκθεση για τις αρπαγές, τις λεηλασίες, τις διώξεις των πολιτισμών

Ο Michael Rakowitz, χρησιμοποιώντας αντισυμβατικές προσεγγίσεις, ανοίγει έναν διάλογο με έργα συγκινητικά, φανερά πολιτικά, υπενθυμίζοντάς μας την επανάληψη οδυνηρών γεγονότων της Ιστορίας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Νίκολας Κάλιναν: Ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλησε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και τη συνεργασία με την Ελλάδα

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: Ο νέος διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου μιλά για συνεργασία, αλλά όχι επιστροφή

Ο Νίκολας Κάλιναν, Διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου, αναφέρεται στη συνέντευξή του για τη συνεργασία με την Ελλάδα γύρω από τα Γλυπτά του Παρθενώνα, χωρίς να δίνει σαφή απάντηση για την επιστροφή τους
LIFO NEWSROOM
Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Πολιτισμός / Η νέα έκθεση του Σωκράτη Σωκράτους μιλά για τα ισοπεδωμένα τοπία που άφησαν οι βομβαρδισμοί του 20ού αιώνα

Το αλουμίνιο δεν είναι απλώς το εικαστικό μέσο για τη νέα δουλειά του Σωκράτη Σωκράτους που εγκαινιάζεται στην γκαλερί Eins στη Λεμεσό της Κύπρου· είναι το φάντασμα που στοιχειώνει τον καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Δείτε πώς ακριβώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2400 χρόνια

Πολιτισμός / Δείτε πώς ήταν ο Παρθενώνας πριν από 2.400 χρόνια - Το εντυπωσιακό «παιχνίδι» με το φως

O καθηγητής Juan de Lara του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με την βοήθεια της τεχνολογίας έδειξε πώς οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποίησαν προηγμένες τεχνικές φωτισμού για να μετατρέψουν το εσωτερικό του Παρθενώνα σε ένα εντυπωσιακό θέαμα
LIFO NEWSROOM