Κομμωτήρια: Με ραντεβού και μάσκες οι επισκέψεις - «Μην πάνε όλοι την πρώτη μέρα»

Κομμωτήρια: Με ραντεβού και μάσκες οι επισκέψεις - «Μην πάνε όλοι την πρώτη μέρα» Facebook Twitter
0

Με προφυλάξεις προβλέπεται να πραγματοποιούνται οι επισκέψεις σε κουρεία και κομμωτήρια, καθώς όλα δείχνουν ότι είναι κοντά η επαναλειτουργία τους.

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, φαίνεται πως η πρώτη επίσκεψη των πολιτών θα γίνει στο κομμωτήριο, με τις λίστες αναμονής για τις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας τους να είναι ήδη γεμάτες.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, επειδή τα μέτρα προφύλαξης θα συνεχιστούν και μετά την καραντίνα, τα κομμωτήρια θα δέχονται κόσμο μόνο με ραντεβού, ενώ οι υπηρεσίες θα προσφέρονται πάντα σε απόσταση και με τη χρήση μάσκας.

«Όχι όλοι την πρώτη μέρα» - Οδηγίες ΕΙΝΑΠ για την λειτουργία

«Δεν μπορεί να πάνε όλοι την πρώτη ημέρα», προειδοποιεί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και έδωσε οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων των κομμωτηρίων και των πελατών τους.

- Όσο μεγάλες και να είναι οι αίθουσες η απόσταση θα πρέπει να τηρηθεί στα τουλάχιστον 1,5 με 2 μέτρα μεταξύ των πελατών.

- Η κάθε κομμώτρια θα πρέπει να φορά μάσκα και γάντια. Ειδικά τα γάντια πρέπει να αλλάζουν κάθε φορά που εξυπηρετεί διαφορετικό πελάτη.

- Τα πιστολάκια κινούν αέρα και συνεπώς χρειάζεται προσοχή. Οι πόρτες και τα παράθυρα θα πρέπει να μένουν ανοιχτά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην εργασία του Σαββατοκύριακου

Ελλάδα / Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα στην εργασία τα Σαββατοκύριακα

Τα νέα στοιχεία της Eurostat φέρνουν την Ελλάδα στην κορυφή της ΕΕ σε ποσοστό εργαζομένων που απασχολούνται τα Σαββατοκύριακα – Πρωτιά για τους αυτοαπασχολούμενους και τους εργαζόμενους στο εμπόριο
LIFO NEWSROOM
Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Ελλάδα / Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Η συχνότητα των πωλήσεων που έκανε η ψυχίατρος ήταν τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, υπολογίζεται ότι σε διάστημα των τελευταίων δύο μηνών φαίνεται να προέβη σε σχεδόν 200 πράξεις συνταγογράφησης
LIFO NEWSROOM