Η Νία Βαρντάλος τρολάρει Τραμπ για τα απολυμαντικά - Η αναφορά στο «Γάμος αλά ελληνικά»

Η Νία Βαρντάλος τρολάρει Τραμπ για τα απολυμαντικά - Η αναφορά στο «Γάμος αλά ελληνικά» Facebook Twitter
0

Με μια αναφορά στο «Γάμος αλά ελληνικά» αποφάσισε να τρολάρει η Νία Βαρντάλος τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για  «ενέσεις με απολυμαντικό» για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Πριν μερικές ημέρες, κατά την καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων και με αφορμή την παρουσίαση μιας έρευνας, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι οι επιστήμονες θα πρέπει να εξετάσουν αν η υπεριώδης ακτινοβολία ή το απολυμαντικό εντός του σώματος των ασθενών μπορεί να τους βοηθήσει να καταπολεμήσουν τον ιό.

Οι δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της επιστημονικής, αλλά και της επιχειρηματικής κοινότητας, που κατηγόρησαν τον Αμερικανό πρόεδρο ότι επιδεικνύει «ανευθυνότητα» όταν κάνει αυτή την «επικίνδυνη» υπόδειξη.

Μετά τον σάλο, ο Τραμπ ανακάλεσε λέγοντας πως έθεσε «μια ερώτηση με σαρκαστικό τρόπο προς τους δημοσιογράφους», προσθέτοντας ότι δεν ενθαρρύνει τον κόσμο να καταναλώσει απολυμαντικά.

Η Νία Βαρντάλος ήταν ανάμεσα σε εκείνους που καταδίκασαν τις δηλώσεις Τραμπ, τον οποίο αποφάσισε να τρολάρει δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία της, όπου κρατά ένα μπουκάλι καθαριστικού τζαμιών. «Δεν είναι φάρμακο. Ρωτήστε έναν γιατρό», σχολίασε στη λεζάντα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ask a doctor.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Vardalos (@niavardalos) στις

Να σημειωθεί πως σε μια από τις πιο δημοφιλείς σκηνές της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά», ο πατέρας της Τούλας Πορτοκάλος που υποδύεται η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, ισχυρίζεται ότι κάθε πάθηση θεραπεύεται με το καθαριστικό για τα τζάμια.

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ταινία «My Big Gree Fat Wedding»: 

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Τα εγγόνια του μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα μετά τον θάνατό του

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Τα εγγόνια του μοιράζονται σπάνιες φωτογραφίες και συγκινητικά μηνύματα μετά τον θάνατό του

Ο θρυλικός ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 89 ετών, αφήνοντας πίσω του όχι μόνο μια καριέρα γεμάτη αριστουργήματα, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του που αναδεικνύει την πιο προσωπική του πλευρά
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Ψηφιδωτά, νεκροπόλεις και δρόμος 15 μέτρων ανακαλύφθηκαν στη ρωμαϊκή Κλαυδιόπολη

Πολιτισμός / Τουρκία: Ψηφιδωτά, νεκροπόλεις και δρόμος 15 μέτρων ανακαλύφθηκαν στη ρωμαϊκή Κλαυδιόπολη

Ανακαλύψεις στην Κλαυδιόπολη (Μπολού) φέρνουν στο φως ρωμαϊκό στάδιο, επιγραφές, μνημεία μονομάχων και ίχνη από τη ρωμαϊκή ζωή στην Ανατολία. Η αρχαία πόλη απειλείται από τη σύγχρονη ανάπτυξη
LIFO NEWSROOM
Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ