ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αυτός είναι ο 37χρονος δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Αυτός είναι ο 37χρονος δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια Facebook Twitter
0

Στη δημοσιότητα, με σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του δασκάλου, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις αρχές,πρόκειται για τον 37χρονο Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης.

Ο κατηγορούμενος δάσκαλος φέρεται να εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 10 ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας, αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο καθηγητής Αγγλικών, o οποίος διέμενε παλαιότερα στο εξωτερικό, φέρεται να έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων αγοριών ηλικίας από 11 έως 15 ετών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προσέγγιζε παιδιά από οικογένειες που λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστές για την εξ αποστάσεως διδασκαλία και τα δελέαζε ότι θα τα βοηθήσει.

Αυτός είναι ο 37χρονος δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάτι: «Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη» λέει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: Έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια υπό την ανοχή της Πολιτείας

Τι απαντά το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών για τους «προπηλακισμούς» σε βάρος λειτουργών της Δικαιοσύνης - Τι εξηγούν για την απόφαση που έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την τραγωδία με τους 104 νεκρούς στο Μάτι
NEWSROOM