Άγιο Όρος: Παράταση στην αναστολή εισόδου για επισκέπτες

Άγιο Όρος: Παράταση στην αναστολή εισόδου για επισκέπτες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Παρατείνεται η αναστολή εισόδου επισκεπτών και προσκυνητών στη χερσόνησο του Άθω λόγω κορωνοϊού, με απόφαση της διοίκησης του Αγίου Όρους.

Το Άγιο Όρος έχει κλείσει τις «πύλες» του από τις 19 Μαρτίου, ενώ η προηγούμενη απόφαση έκανε λόγο για αναστολή εισόδου έως τις 11 Απριλίου. Τώρα, αυτή παρατάθηκε έως τις 20 Απριλίου, εξαιρουμένων «των, ενταύθα, εργαζομένων και των απαραίτητων επαγγελματιών», σύμφωνα με τη σχετική απόφαση.

«Οι Αρχές και Υπηρεσίες στο Άγιο Όρος παρακαλούνται και καλούνται για τη συμμόρφωσή τους στις οδηγίες των ανωτέρω Ιερών Σωμάτων και της Διοίκησης του Αγίου Όρους, καθώς και κάθε κυβερνητικής εντολής ή οδηγίας», επισημαίνεται ακόμη στην απόφαση, σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν βρεθεί θετικοί τέσσερις μοναχοί, από 40 έως 55 ετών, οι οποίοι επέστρεψαν στο Άγιο Όρος έπειτα από ταξίδι στη Βρετανία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM