Κορωνοϊός: Συνάντηση με Μητσοτάκη ζήτησε ο Τσίπρας

Κορωνοϊός: Συνάντηση με Μητσοτάκη ζήτησε ο Τσίπρας Facebook Twitter
1

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αντικείμενο τις εξελίξεις και τα μέτρα για την ανάσχεση εξάπλωσης του κορωνοϊού.


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Κυριακή, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλογήρου με τον γγ του πρωθυπουργού κ. Δημητριάδη, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Καλόγηρου επικοινώνησε με τον κ. Δημητριάδη προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα, τη Δευτέρα, για ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και κατάθεση προτάσεων συμβολής στην αντιμετώπιση της κρίσης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

LiFO politics / «Η ελληνική εργατική τάξη βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αναγέννησης»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον ιστορικό και υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς, Κωστή Καρπόζηλο, για τη γέννηση του ελληνικού εργατικού κινήματος και τους πρωτεργάτες του.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρζίσει από αύριο

Πολιτική / Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραπλανά τον κόσμο- Ο Ποινικός Κώδικας που ψήφισε η ΝΔ αρχίζει από αύριο

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε ειδική αναφορά στο τι ίσχυε με τον Κώδικα του 2019 επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τι θα ισχύσει από αύριο, οπότε θα εφαρμοστεί ο Κώδικας που ψηφίστηκε προ διμήνου από την κυβέρνηση της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αν γίνει η συνάντηση και ενημερωθεί ο Τσίπρας - τι περισσότερο αλήθεια περιμένει να μάθει από όσα δημόσια αναγγέλλονται καθημερινά ; -, ξέρουμε από τώρα τι θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.1. Μείωση του πλεονάσματος από το 3,5 % σε 1,5% για να εξευρεθούν πόροι.2. Πρόσληψη 8000 ΣΥΡΙΖΑίων, με επικεφαλής τον πρώην σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού.Και αν ο Μητσοτάκης δεν δεχθεί την πρόταση, θα βγει - πρωτότυπα - και θα πει στα κανάλια, "καταγγέλλουμε ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο ΠΘ Κυριάκος Μητσοτάκης, μεθοδεύουν το ξεπούλημα του κοινωνικού αγαθού της υγείας στο ολιγαρχικό κεφάλαιο". Στον Έβρο δεν πήγε ακόμη - όπως δεσμεύθηκε στο Μέγκα -, αλλά θέλει να δει τον Μητσοτάκη για τον ϊό. Ο Έβρος "πονάει" και είναι "τζιζ"...