Λιβύη: Κανένα κρούσμα αλλά κλειστά τα σχολεία λόγω κορωνοϊού

Λιβύη: Κανένα κρούσμα αλλά κλειστά τα σχολεία λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
Κλείνουν τα σχολεία στη Λιβύη - Κανένα κρούσμα ακόμα στη χώρα (EPA)
0

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί κανέναν κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα, οι αρχές λαμβάνουν έκτακτα μέτρα.

Μάλιστα, αποφασίστηκε ότι θα κλείσουν για δύο εβδομάδες τα σχολεία, στις περιοχές που ελέγχουν τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο και η αντίπαλη διοίκηση της Βεγγάζης, όπως ανακοίνωσαν και οι δύο, λόγω του κορονοϊού.

Η Λιβύη βέβαια δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν κάποιο κρούσμα του Covid-19, όμως ο επικεφαλής του κέντρου ελέγχου ασθενειών δήλωσε χθες ότι η χώρα δεν διαθέτει επαρκείς εγκαταστάσεις καραντίνας μπροστά στο ενδεχόμενο μιας επιδημίας της νόσου.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM