Θεσσαλονίκη: Αδέλφια οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο ψητοπωλείο -Συνελήφθησαν οι 3

Θεσσαλονίκη: Αδέλφια οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο ψητοπωλείο -Συνελήφθησαν οι 3 Facebook Twitter
Συνελήφθησαν οι 3 από τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο ψητοπωλείο (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Η αστυνομία ταυτοποίησε τους τέσσερις δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίον ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για αδέλφια και οι 3 από αυτούς συνελήφθησαν.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 17χρονο, στην Αθήνα και έναν 20χρονο στην Τούμπα, ενώ ο 32χρονος πρώην εργαζόμενος της επιχείρησης παραδόθηκε στην αστυνομία. Οι αρχές αναζητούν τον τέταρτο, έναν 37χρονο.

Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι ο 20χρονος μαχαίρωσε τον 45χρονο ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival. Η δολοφονική επίθεση έγινε το περασμένο Σάββατο, δύο εβδομάδες μετά την απόλυση του 32χρονου διανομέα. Μπροστά στα μάτια θαμώνων και εργαζομένων, οι τέσσερις επιτέθηκαν στον 45χρονο ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Ελλάδα / Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Πλέον κάθε Σάββατο, το μετρό της Αθήνας, καθώς και το τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ προστίθενται 11 λεωφορειακές γραμμές, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών 24ωρης και νυχτερινής λειτουργίας
LIFO NEWSROOM