O Χάρισον Φορντ αποκάλυψε στην Έλεν Ντε Τζένερις ότι έρχεται ο πέμπτος Ιντιάνα Τζόουνς

O Χάρισον Φορντ αποκάλυψε στην Έλεν Ντε Τζένερις ότι έρχεται ο πέμπτος Ιντιάνα Τζόουνς Facebook Twitter
0

Την αποκάλυψη ότι έρχεται ο πέμπτος Ιντιάνα Τζόουνς έκανε ο ηθοποιός Χάρισον Φορντ.

Ο 77χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε την πληροφορία στο σόου της Έλεν Ντε Τζενέρις όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση ο Χάρισον Φορντ απάντησε «μπορώ να αρνηθώ ότι δεν θα γίνει», μπερδεύοντας την Έλεν Ντε Τζένερις.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Ο Χάρισον Φορντ κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Φεβρουαρίου με τη νέα του ταινία «Το κάλεσμα της άγριας φύσης», που βασίζεται στο πασίγνωστο μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM