Μώραλης: Ο διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου δεν ενημέρωσε για τους λόγους της παραίτησής του

Μώραλης: Ο διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου δεν ενημέρωσε για τους λόγους της παραίτησής του Facebook Twitter
Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στην παραίτηση του Νίκου Διαμαντή (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Η παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Νίκου Διαμαντή, απασχόλησε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά τη Δευτέρα.

Στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε γνωστή η παραίτηση του κ. Διαμαντή, ο οποίος είχε αναλάβει τη διεύθυνση του Δημοτικού Θεάτρου το 2015.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ότι ο κ. Διαμαντής δεν έχει ενημερώσει για τους λόγους της αιφνίδιας παραίτησής του, προφορικά ή με επιστολή.

Ο κ. Μώραλης τον κ. Διαμαντή για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε, ενώ σημείωσε τη στήριξη που παρείχε στο έργο του η Δημοτική Αρχή. Σε σχετικά ερωτήματα της αντιπολίτευσης, ο δήμαρχος δήλωσε κάθε άλλο παρά αντίθετος είναι στο να παραστεί ο κ. Διαμαντής σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αν το επιθυμεί κι εκείνος, για να διευκρινίσει τους λόγους της παραίτησής του.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Ελλάδα / Αγρότες: Παραμένουν για τρίτη εβδομάδα στα μπλόκα - Συνεχίζεται η ένταση για τα μέτρα στο πετρέλαιο

Εν αναμονή της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες και θα ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων
THE LIFO TEAM