ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οργή στην Τουρκία για τον Ιμάμογλου - Πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές

Οργή στην Τουρκία για τον Ιμάμογλου - Πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές Facebook Twitter
1

Σφοδρές αντιδράσεις στην Τουρκία έχει προκαλέσει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, που πήγε για σκι δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ο Ιμάμογλου επισκέφθηκε τις σεισμόπληκτες περιοχές στο Ελαγίζ την Κυριακή, όπου σημειώθηκε ο φονικός σεισμός των 6,8 Ρίχτερ αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, και αμέσως μετά πήγε για σκι σε μέρος δίπλα στις περιοχές που πλήγηκαν από τον σεισμό. 

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης δημοσίευσε φωτογραφίες του με την οικογένειά του να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας σκι στην Ερζερούμ, καλώντας μάλιστα όλους να επισκεφτούν το μέρος «και να απολαύσουν αυτή την ομορφιά».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιμάμογλου κάνει κάτι παρόμοιο, καθώς το καλοκαίρι με τις πλημμύρες στην Κωνσταντινούπολη, δεν είχε διακόψει τις διακοπές του στην Αλικαρνασσό στο Μποντρουμ και επέστρεψε μόνο εφόσον προέκυψαν αντιδράσεις.

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια