Σάρον Στόουν: Εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών απενεργοποίησε το λογαριασμό της

Σάρον Στόουν: Εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών απενεργοποίησε το λογαριασμό της Facebook Twitter
0

Η εφαρμογή διαδικτυακών ραντεβού Bumble απέκλεισε από τις υπηρεσίες της τη Σάρον Στόουν, καθώς κάποιοι χρήστες κατήγγειλαν ως ψεύτικο τον λογαριασμό της στους διαχειριστές της σελίδας.

Όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω Twitter, άνοιξε λογαριασμό στη συγκεκριμένη εφαρμογή προς αναζήτηση ραντεβού. Όταν, όμως, επιχείρησε να ξαναμπεί, ο λογαριασμός της ήταν απενεργοποιημένος.

«Πήγα στο @bumble για να δω τα ραντεβού (sic) και έκλεισαν τον λογαριασμό μου», έγραψε η 62χρονη Στόουν, προσθέτοντας: «Μερικοί χρήστες ανέφεραν ότι δεν μπορεί να είμαι εγώ!».

Η Στόουν, η οποία χώρισε τον συντάκτη της εφημερίδας Φιλ Μπρόνστεϊν το 2004, αστειεύτηκε λέγοντας ότι η εφαρμογή κάνει διακρίσεις σε βάρος των διάσημων ηθοποιών.

Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια, η δημοφιλής πλατφόρμα ξεμπλόκαρε το λογαριασμό της ώστε να «επιστρέψει στο Bumbling». «Πίστεψέ μας, σε θέλουμε οπωσδήποτε μαζί μας» πρόσθεσε η διευθύντρια σύνταξης της πλατφόρμας διαδικτυακών γνωριμιών, Clare O'Connor.

Πάντως δεν υπήρξε καμία αναφορά για ποιον λόγο η Στόουν δεν εγγράφηκε στην αποκλειστική για διάσημους εφαρμογή ραντεβού, την Raya και επέλεξε μία εφαρμογή για... κοινούς θνητούς.

Η ηθοποιός έχει κάνει στο παρελθόν δύο γάμους. Ο πρώτος ήταν με τον παραγωγό Μάικλ Γκρίνμπεργκ και ο δεύτερος με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρόνσταϊν, από τον οποίο χώρισε το 2004. Σε συνέντευξή της έχει μιλήσει για τη μοναξιά της δημοσιότητας, αλλά και τα ραντεβού που γίνονται δυσκολότερα. Όπως είχε αποκαλύψει το 2014 ήταν «διαθέσιμη για ραντεβού» ενώ περύσι, στο σώου του Τζέιμς Κόρντεν είχε παραδεχτεί πως αναζητά σύντροφο και πως θα τον προτιμούσε «ψηλό».

Με πληροροφορίες από BBC/ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM
Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Διεθνή / Το Σαν Φρανσίσκο μηνύει 10 πολυεθνικές για  τα «εθιστικά» υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες γνώριζαν ότι τα προϊόντα τους ήταν «επικίνδυνα για κατανάλωση» και χρησιμοποιούσαν «παραπλανητικές τακτικές» για να τα προωθήσουν
LIFO NEWSROOM
New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Διεθνή / New York Times: Προσφεύγουν κατά του Πενταγώνου για τους νέους περιορισμούς στον Τύπο

Πρόσφατα τέθηκαν σε ισχύ νέοι όροι διαπιστεύσεων που απαγορεύουν στους δημοσιογράφους να ζητούν πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων από την πολιτική ηγεσία
LIFO NEWSROOM