Η Κάιλι Μινόγκ καλεί τους Βρετανούς που έχουν κουραστεί από την πολιτική να επισκεφτούν την Αυστραλία

Η Κάιλι Μινόγκ καλεί τους Βρετανούς που έχουν κουραστεί από την πολιτική να επισκεφτούν την Αυστραλία Facebook Twitter
0

«Να επισκεφτούν τους φίλους τους στην Αυστραλία» καλεί τους Βρετανούς, η Κάιλι Μινόγκ.


Ειδικότερα, η Αυστραλή popstar καλεί τους Βρετανούς να αφήσουν στην άκρη την πολιτική και να επισκεφθούν την Αυστραλία στο πλαίσιο μίας τουριστικής καμπάνιας που έκανε πρεμιέρα ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η Βρετανία, από όπου προέρχεται η τέταρτη μεγαλύτερη πληθυσμιακά ομάδα τουριστών στην Αυστραλία, έζησε μια πολιτικά ταραχώδη χρονιά με το Brexit και τις βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου. «Μπορείτε να κλείσετε τις ειδήσεις, να πετάξετε τα παπούτσια σας», τραγουδά η Αυστραλή ποπ σταρ στο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας.

Το διαφημιστικό βγήκε στον αέρα ακριβώς πριν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ και εντάσσεται στη νέα καμπάνια του οργανισμού τουρισμού της Αυστραλίας ύψους 15 εκατ. Δολαρίων Αυστραλίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει κάνει ο οργανισμός αυτός στη Βρετανία εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Στην καμπάνια συμμετέχουν εκτός από τη Μινόγκ αρκετοί άλλοι Αυστραλοί celebrities που είναι πολύ γνωστοί στη Βρετανία, όπως ο κωμικός Άνταμ Χιλς και ο πρώην παίκτης του κρίκετ Σέιν Γουόρν.

Μολονότι δεν θίγει άμεσα το Brexit, η διαφήμιση αναφέρεται σε μια «σκληρή και περίπλοκη» χρονιά, με τον Χιλς να λέει ότι «η διαπραγμάτευση πολύπλοκων εμπορικών συμφωνιών είναι φρίκη» και τη Μινόγκ να δηλώνει ότι ένα χαριτωμένο κουόκα είναι ένας καλός περισπασμός. Τα κουόκα είναι μικρά μαρσιποφόρα που βρίσκονται σε ορισμένα μόνο μέρη της Αυστραλίας και είναι γνωστά για το πόσο φιλικά είναι προς τους ανθρώπους.

Η διαφήμιση προβάλλει υπέροχες παραλίες της Αυστραλίας και ένα εντυπωσιακό σκηνικό, που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει σε μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο αυτό τον μήνα και δείχνουν τις πυρκαγιές να σαρώνουν τμήματα της χώρας. Η χώρα πλήττεται από σοβαρή ξηρασία και η περίοδος πυρκαγιών σε εκτάσεις με χαμηλή βλάστηση ξεκίνησε φέτος νωρίτερα και είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο.

 

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM