Forbes: Η Τέιλορ Σουίφτ στην κορυφή της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες

Forbes: Η Τέιλορ Σουίφτ στην κορυφή της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες Facebook Twitter
0

Το περιοδικό Forbes έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους καλλιτέχνες για το 2019 και περιλαμβάνει σταρ από την χιπ-χοπ, την ποπ αλλά και την ροκ σκηνή.

Οι δέκα πιο καλοπληρωμένοι μουσικοί έβγαλαν συνολικά πάνω από ένα δισεκ. δολάρια, υπερβαίνοντας το περσινό σύνολο των 886 εκατ. δολαρίων.

Στην κορυφή της λίστας για φέτος βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ που κέρδισε 185 εκατ. δολάρια χάρη στο νέο της δίσκο, τις διαφημίσεις αλλά και τα έσοδα από την πρόσφατη περιοδεία της. Από την έκτη θέση που ήταν πέρυσι, η διάσημη ποπ τραγουδίστρια εκτοξεύθηκε στην πρώτη, και έγινε η πιο καλοπληρωμένη για δεύτερη φορά σε διάστημα πέντε ετών.  

Ακριβώς πίσω της βρίσκεται ο Κάνιε Γουέστ, στην δεύτερη θέση με έσοδα 150 εκατ. δολαρίων που οφείλει στις πωλήσεις των αθλητικών YEEZY σε συνεργασία με την adidas.

Ο Εντ Σίραν και οι The Eagles έπεσαν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, με έσοδα 110 και 100 εκατ. δολαρίων, ενώ την κορυφαία πεντάδα συμπληρώνει ο Έλτον Τζον που έβγαλε 84 εκατ. δολάρια στην διάρκεια της τριετούς αποχαιρετιστήριας περιοδείας του.

Στην έκτη θέση βρίσκεται το ζευγάρι JAY-Z και Beyoncé, κερδίζοντας 81 εκατ. δολάρια έκαστος, ενώ στο top 10 μπήκε φέτος και ο Καναδός ράπερ Drake, στην θέση 8 από την 22η θέση που βρισκόταν πέρυσι, με έσοδα 75 εκατ. δολαρίων. 

Την δεκάδα συμπληρώνουν ο Diddy, που είχε έρθει πρώτος το 2017, με φετινά έσοδα 70 εκατ. δολαρίων και ακολουθούν οι 

με 68.5 εκατ. δολάρια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM