Brexit: Ο Κόρμπιν υπόσχεται νέο δημοψήφισμα αλλά δεν λέει τι θα υποστηρίξει ο ίδιος

Brexit: Ο Κόρμπιν υπόσχεται νέο δημοψήφισμα αλλά δεν λέει τι θα υποστηρίξει ο ίδιος Facebook Twitter
1

Ο ηγέτης του βρετανικού αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν δεσμεύθηκε σήμερα ότι, εάν κερδίσει την εξουσία, θα διενεργήσει δημοψήφισμα με θέμα ναι ή όχι στo Brexit.

Όμως αρνήθηκε κατ' επανάληψη να διευκρινίσει με ποιο στρατόπεδο θα συνταχθεί η δική του εκστρατεία.

«Είμαστε το μοναδικό κόμμα που προσφέρει μια επιλογή στους πολίτες», δήλωσε ο Κόρμπιν σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει μια αξιόπιστη επιλογή μεταξύ της αποχώρησης με βάση τους όρους μιας συμφωνίας Brexit που θα έχει ο ίδιος διαπραγματευθεί και της παραμονής στην ΕΕ.

«Οι πολίτες αυτής της χώρας λαμβάνουν την τελική απόφαση», δήλωσε. «Προσφέρω στους πολίτες μια επιλογή», δήλωσε ο Κόρμπιν, ερωτηθείς προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η δική του εκστρατεία. «Θα το φέρουμε εις πέρας», περιορίστηκε να απαντήσει τελικά. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM