Σοκ στο Παρίσι - Σκότωσε σερβιτόρο επειδή αργούσε με ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες

Σοκ στο Παρίσι - Σκότωσε σερβιτόρο επειδή αργούσε με ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες Facebook Twitter
1

Ένας πελάτης σε μια πιτσαρία στα περίχωρα του Παρισιού σκότωσε έναν σερβιτόρο καθώς εξοργίστηκε επειδή περίμενε  για ένα σάντουιτς, σύμφωνα με μάρτυρες.

Οι συνάδελφοι του σερβιτόρου κάλεσαν την αστυνομία αφού ο 28χρονος πυροβολήθηκε στον ώμο με ένα όπλο στο Noisy-le-Grand, 15χλμ ανατολικά του κέντρου της πόλης του Παρισιού, την Παρασκευή το βράδυ. Ο 28χρονος πέθανε επί τόπου, παρά τις προσπάθειες των νοσηλευτών.

Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με μάρτυρες έχασε την ψυχραιμία του «καθώς το σάντουιτς του δεν είχε προετοιμαστεί αρκετά γρήγορα», διέφυγε, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.

Με τον δράστη ακόμα ελεύθερο, σοκαρισμένοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από το εστιατόριο χθες. «Σκοτώθηκε για ένα σάντουιτς», δήλωσε συγκλονισμένος ένας από αυτούς, όπως γράφει ο Guardian. «Είναι λυπηρό», είπε μια 29χρονη γυναίκα. «Είναι ένα ήσυχο εστιατόριο, χωρίς προβλήματα. Άνοιξε μόλις πριν από λίγους μήνες».

Κάποιοι επεσήμαναν τα υψηλά επίπεδα εγκληματικότητας στην περιοχή, κυρίως από το εμπόριο ναρκωτικών και τη δημόσια κατανάλωση αλκοόλ.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM