Ιαπωνία: Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στη Φουκουσίμα

Ιαπωνία: Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στη Φουκουσίμα Facebook Twitter
0

Σεισμός 6,2  βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Ιαπωνία βορειοανατολικά των ακτών της Φουκουσίμα.

Παρά τον ισχυρό σεισμό, δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, σύμφωνα με την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ο σεισμός έγινε στις 19:23 (τοπική ώρα) στα ανοιχτά των ακτών της νομαρχίας Φουκουσίμα, με το επίκεντρο του να υπολογίζεται σε βάθος 50 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την ίδια υπηρεσία.

Οι σεισμοί αποτελούν ένα συνηθισμένο γεωλογικό φαινόμενο για την Ιαπωνία, που αποτελεί μία από τις χώρες με την μεγαλύτερη σεισμική διέγερση, διεθνώς. Στην Ιαπωνία καταγράφεται ποσοστό περίπου 20% των σεισμών που γίνονται παγκοσμίως, με μέγεθος 6 βαθμών ή μεγαλύτερο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές fashion weeks

Διεθνή / Το “China Chic” κυριαρχεί στις φετινές κινεζικές εβδομάδες μόδας

Παραδοσιακά υφάσματα, ιστορικά μοτίβα και πιο σύγχρονες σιλουέτες φέρνουν το “China Chic” στο προσκήνιο των φετινών εβδομάδων μόδας σε Πεκίνο και Σανγκάη, σε μια στιγμή που τα κινεζικά brands επανασυστήνονται και διεθνώς.
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Εντείνονται τα σενάρια για χερσαία εισβολή των ΗΠΑ - «Ο Τραμπ ίσως στείλει άλλους 10.000 στρατιώτες»

Ο Τραμπ, βέβαια, συνεχίζει να κάνει λόγο για «διαπραγματεύσεις με το Ιράν», με την Τεχεράνη να το αρνείται και να θέτει τους δικούς της όρους για τερματισμό του πολέμου
THE LIFO TEAM