Ράμπες αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλίες της Κεφαλονιάς

Ράμπες αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλίες της Κεφαλονιάς Facebook Twitter
Πηγή φωτό: kefaloniapress.gr
0

Ράμπες αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα τοποθετήθηκαν χθες στην παραλία της Σάμης και στην παραλία Λεπέδα στο Ληξούρι Κεφαλονιάς.

Οι δυο ράμπες βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία ώστε να μπορούν τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα να έχουν εύκολη πρόσβαση.

Ράμπες αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλίες της Κεφαλονιάς Facebook Twitter
Πηγή φωτό: kefaloniapress.gr

Πρόκειται για έργο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς-Ιθάκης και η τοποθέτηση έγινε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Παναγή Δρακουλόγκωνα.

Οι ράμπες είναι προσβάσιμες με αυτοκίνητο και εκτός από τον ενσωματωμένο διακόπτη λειτουργίας που φέρουν λειτουργούν και με κοντρόλ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων, ενώ είναι ενεργειακά αυτόνομες.

Ράμπες αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλίες της Κεφαλονιάς Facebook Twitter
Πηγή φωτό: kefaloniapress.gr

Σημειώνεται ότι η σύμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς-Ιθάκης με την εργολήπτρια εταιρεία προβλέπει την λύση των ραμπών και τη συντήρηση κατά τη λήξη της κολυμβητικής περιόδου, ενώ τον ερχόμενο Μάιο θα γίνει εκ νέου η τοποθέτησή τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM