Σεισμός στην Αττική: Πάνω από 10.000 αιτήσεις για ελέγχους σε ακίνητα

Σεισμός στην Αττική: Πάνω από 10.000 αιτήσεις για ελέγχους σε ακίνητα Facebook Twitter
0

Περισσότεροι από 10.000 πολίτες της Αττικής έχουν υποβάλει αιτήσεις στους δήμους για έλεγχο των ακινήτων τους για τυχόν ζημιές από τον σεισμό 5,1 Ρίχτερ της Παρασκευής 19 Ιουλίου, με επίκεντρο την Μαγούλα.

Τα περισσότερα ακίνητα που έχουν υποστεί ζημιές βρίσκονται στην Δυτική Αττική και τους Δήμους του Πειραιά.

Λόγω του μεγάλου αριθμού εργάζονται ήδη πυρετωδώς αρκετά συνεργεία μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών, της Περιφέρειας και των Δήμων.

Μέχρι στιγμής έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε περίπου 2.000 δημόσια κτίρια και πρωτίστως σε όλα τα νοσοκομεία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ