Η Τερέζα Μέι στους ρυθμούς του Dancing Queen δείχνει ξανά τις χορευτικές της ικανότητες

Η Τερέζα Μέι στους ρυθμούς του Dancing Queen δείχνει ξανά τις χορευτικές της ικανότητες Facebook Twitter
1

Τις χορευτικές της ικανότητες έδειξε για άλλη μία φορά, δημόσια, η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι.

Σε «βασίλισσα του χορού» αναδείχθηκε για άλλη μια φορά η Τερέζα Μέι σε ένα από τα τελευταία της σαββατοκύριακα στη θέση της πρωθυπουργού της Βρετανίας, καθώς επέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες στους ρυθμούς γνωστών κομματιών των Abba όπως το «Dancing Queen» και το «Mamma Mia».

Όπως φαίνεται στο βίντεο η απερχόμενη πρωθυπουργός χορεύει στο Φεστιβάλ Χένλεϊ, ενώ δίπλα της κουνάνε ρυθμικά τα χέρια τους ο σύζυγός της και άλλοι παρευρισκόμενοι, ντυμένοι με επίσημα ενδύματα.

Η Μέι έχει κατά καιρούς επιχειρήσει να δημιουργήσει μια πιο προσιτή εικόνα για το πρόσωπό της, εκτελώντας χορευτικές φιγούρες δημοσίως. Πέρυσι χόρεψε με μαθητές στη Νότια Αφρική ενώ στο συνέδριο του Συντηρητικού κόμματος προσήλθε στο βήμα υπό τους ρυθμούς του «Dancing Queen» κάνοντας μια ασυνήθιστη ρομποτική κίνηση με το χέρι της που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Reuters

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα του ήταν «δύσκολο» να στηρίξει οικονομικά τη Νέα Υόρκη εάν ο Μαντάνι εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Τραμπ για Μαμντάνι: «Εάν έχεις έναν κομμουνιστή να διοικεί τη Νέα Υόρκη, το μόνο που κάνεις είναι να πετάς τα λεφτά σου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως δεν είναι οπαδός του βασικού αντιπάλου του Μαμντάνι, «αλλά αν η επιλογή είναι ανάμεσα σε έναν κακό Δημοκρατικό και έναν κομμουνιστή, θα διαλέγω πάντα τον κακό Δημοκρατικό»
LIFO NEWSROOM
Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

Διεθνή / Τέλος στη δικαστική διαμάχη Λάιβλι και Μπαλντόνι - Δικαστής απέρριψε επίσημα την αγωγή του σκηνοθέτη

«Όπως λέγαμε από την πρώτη ημέρα, αυτή η αγωγή των 400 εκατομμυρίων ήταν ένα κατασκεύασμα, και το Δικαστήριο το αντιλήφθηκε αμέσως», δήλωσαν οι δικηγόροι της Μπλέικ Λάιβλι
LIFO NEWSROOM
Ζόχραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζόχραν Μαμντάνι: Ο Μπαράκ Ομπάμα προσφέρθηκε να γίνει «σύμβουλός» του εάν εκλεχθεί δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος επαίνεσαι την προεκλογική εκστρατεία του Μαμντάνι, ο οποίος διατηρεί καθαρό προβάδισμα έναντι των δύο αντιπάλων του
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Διεθνή / Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ήταν λάθος να αντικαταστήσει η Κάμαλα Χάρις τον Τζο Μπάιντεν»

Σε συνέντευξή του στο CBS, ο ηθοποιός και επί χρόνια υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος, υποστήριξε πως η Χάρις βρέθηκε σε μια «αδύνατη θέση», καθώς αναγκάστηκε «να τρέξει απέναντι στο ίδιο της το πολιτικό παρελθόν»
LIFO NEWSROOM
Βίντεο δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν σεξουαλικά Παλαιστίνιο κρατούμενο

Διεθνή / Παραιτήθηκε η Ισραηλινή αξιωματούχος που ήταν υπεύθυνη για τη διαρροή βίντεο με κακοποίηση Παλαιστίνιου κρατούμενου

Το υλικό, που δημοσιοποίησε το CNN, φέρεται να δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να κακοποιούν βάναυσα έναν Παλαιστίνιο κρατούμενο τον Ιούλιο του 2024
LIFO NEWSROOM
ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ

Διεθνή / Σεισμός 6,3R στο Αφγανιστάν: Νέος απολογισμός για νεκρούς και τραυματίες - «Αισθητός ως την Καμπούλ»

Ο νέος φονικός σεισμός έπληξε το βόρειο Αφγανιστάν έπειτα από τη σεισμική δόνηση 6 βαθμών στα τέλη Αυγούστου στις επαρχίες Κουνάρ, Λαγκμάν και Νανγκαρχάρ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"...ενώ δίπλα της κουνάνε ΡΥΘΜΙΚΑ τα χέρια τους ο σύζυγός της και άλλοι παρευρισκόμενοι."Οι χορευτές, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, θα έπρεπε να μπορούν να σας μηνύσουν μόνο και μόνο που γράψατε την συγκεκριμένη φράση (και την Τερέζα Μέι απλά επειδή υπάρχει)