Forbes: Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η πιο καλοπληρωμένη διασημότητα - Ποιοι άλλοι είναι στην δεκάδα

Forbes: Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η πιο καλοπληρωμένη διασημότητα - Ποιοι άλλοι είναι στην δεκάδα Facebook Twitter
EPA
0

Η  Τέιλορ Σουίφτ είναι η καλύτερα αμειβόμενη τραγουδίστρια, σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο του Forbes με τις 100 πιο πλούσιες διασημότητες για το 2019.

Την Τέιλορ Σουίφτ ακολουθεί η Κάιλι Τζένερ και ο Κάνιε Γουεστ ενώ στην δεκάδα των πρώτων βρίσκονται οι άσσοι του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ, μαζί με τον βρετανό τραγουδιστή και συνθέτη Εντ Σίραν και το ροκ συγκρότημα της δεκαετίας του 1970 The Eagles που άρχισε μια νέα περιοδεία το 2018.

O Γουέστ, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, επανήλθε στον κατάλογο έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας. Το περιοδικό Forbes εκτιμά τα προ φόρων κέρδη του σε 150 εκατομμύρια δολάρια, χάρη κυρίως στη δημοφιλή σειρά αθλητικών παπουτσιών Yeezy που έχει, και τον κατατάσσει στην τρίτη θέση. Η Κιμ Καρντάσιαν καταλαμβάνει την 26η θέση του καταλόγου.

Forbes: Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η πιο καλοπληρωμένη διασημότητα - Ποιοι άλλοι είναι στην δεκάδα Facebook Twitter

Η Σουίφτ, μετά την επιτυχία του δίσκου της «Reputation» και της ομώνυμης περιοδείας της το 2018 κέρδισε 185 εκατομμύρια δολάρια και μαζί με αυτά και την πρωτιά στον κατάλογο. Η 29χρονη ποπ σταρ ήταν επίσης πρώτη στον κατάλογο Forbes το 2016 λόγω των μεγάλων πωλήσεων του άλμπουμ της «1989» και της ομότιτλης περιοδείας της.

Η 21 ετών Τζένερ, ετεροθαλής αδελφή της Κιμ, της Κλόε και της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, κατέλαβε τη δεύτερη θέση με τα 170 εκατ. δολάρια που εισέπραξε από την ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία καλλυντικών της. Νωρίτερα φέτος το Forbes είχε ανακηρύξει την Τζένερ τη νεότερη δισεκατομμυριούχο στον κόσμο.

Το περιοδικό κατάρτισε τον κατάλογό του για το 2019 με βάση τις εκτιμήσεις των προ φόρων κερδών για την περίοδο Ιουνίου 2018 - Ιουνίου 2019, προτού αφαιρέσει τις αμοιβές των μάνατζερ βάσει των στοιχείων των εταιρειών Nielsen, Pollstar, της βάσης δεδομένων για τον κινηματογράφο IMDB και συνεντεύξεων με ειδικούς της βιομηχανίας τους θεάματος και πολλές διασημότητες.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό, οι 100 πιο καλοπληρωμένες διασημότητες συγκέντρωσαν 6,3 δισεκατομμύρια δολάρια, προ φόρων, κατά τους τελευταίους 12 και πλέον μήνες.

Ο Αμερικανός πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ και ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ που κατείχαν τις δύο πρώτες θέσεις στον περσινό κατάλογο, τέθηκαν εκτός των 10 κορυφαίων στη φετινή λίστα.

Με πληροροφίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /Reuters

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM