Εθνικές εκλογές 2019: Ψήφισε ο Γιάνης Βαρουφάκης

Εθνικές εκλογές 2019: Ψήφισε ο Γιάνης Βαρουφάκης Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτό Αρχείου
0

«Προχωράμε», τόνισε από το 2ο Δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης, από όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Γιορτή της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ο επικεφαλής της παράταξης Μέρα 25, Γιάνης Βαρουφάκης την ημέρα των εκλογών προσθέτοντας πως σε κάθε περίπτωση η άσκηση των εκλογικών δικαιωμάτων μια φορά στα τέσσερα χρόνια δεν είναι η μοναδική υποχρέωση, «δεν αρκεί» όπως είπε χαρακτηριστικά για να καταλήξει στο ότι η Δημοκρατία ανήκει σε αυτούς που έχουν το κουράγιο να την υπερασπιστούν ψηφίζοντας στη βάση των προγραμμάτων των κομμάτων και της πορείας τους.

Ο κ. Βαρουφάκης, έδωσε συγχαρητήρια όχι μόνο όσους ενδιαφέρονται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αλλά και όσους εκτίθενται μέσα από το να κατεβαίνουν στις εκλογές.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 σχολίασε πως ψήφισε πολύ γρήγορα και πως εν συνεχεία θα μεταβεί με την σύζυγο του Δανάη στο εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει για να ασκήσει και εκείνη το εκλογικό της δικαίωμα κι έπειτα θα μεταβούν στο αεροδρόμιο για παραλάβουν την κόρη του.

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM