Στη Νότια Αφρική ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν και το μωρό - Για πρώτη φορά οικογενειακώς

Στη Νότια Αφρική ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν και το μωρό - Για πρώτη φορά οικογενειακώς Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος τους Άρτσι, θα πραγματοποιήσουν το φθινόπωρο την πρώτη τους «οικογενειακή» επίσημη επίσκεψη στη Νότια Αφρική.

Την ανακοίνωση έκαναν σήμερα οι ίδιοι, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. «Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη οικογενειακή περιοδεία», σχολίασαν στο μήνυμά τους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

TRH The Duke and Duchess of Sussex are excited to announce that they have been asked to carry out a tour to Southern Africa this autumn. The Foreign and Commonwealth Office have requested a visit to South Africa ?? as well as The Duke carrying out visits to Malawi ?? and Angola ??. His Royal Highness will also do a short working visit to Botswana ?? en route to the other countries. The Duke and Duchess are really looking forward to meeting so many of you on the ground and continuing to raise awareness of the high impact work local communities are doing across the Commonwealth and beyond. This will be their first official tour as a family!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις


Ο πρίγκιπας Χάρι θα επισκεφθεί επίσης την Αγκόλα και το Μαλάουι, ανέφεραν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε ξεχωριστή ανακοίνωση. Τα ταξίδια αυτά γίνονται με πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών, αφού οι επισκέψεις της βασιλικής οικογένειας στο εξωτερικό συχνά έχουν διπλωματικό χαρακτήρα.

Ο 34χρονος πρίγκιπας θα πραγματοποιήσει επίσης «επίσκεψη εργασίας» στην Μποτσουάνα. Δεν έχουν προς το παρόν προσδιοριστεί οι ακριβείς ημερομηνίες αυτών των επισκέψεων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM
Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM