Η νέα σειρά «Grand Hotel» σε παραγωγή της Eva Longoria έρχεται στο FOX Life

Η νέα σειρά «Grand Hotel» σε παραγωγή της Eva Longoria έρχεται στο FOX Life Facebook Twitter
©ABC Studios
0

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 21:00, στο κανάλι FOX Life για τη νέα σειρά «Grand Hotel» σε παραγωγή της Eva Longoria.

Η Eva Longoria αναλαμβάνει ρόλο παραγωγού και μας παρουσιάζει την καινούργια, τολμηρή και γεμάτη σκάνδαλα σειρά «Grand Hotel». Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου στις 21:00 αποκλειστικά στο FOX Life φέρνοντας στο προσκήνιο μυστικά που κρύβονται πίσω από τη λαμπερή και πολυτελή όψη του οικογενειακού ξενοδοχείου στο Miami Beach.

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Ο χαρισματικός ιδιοκτήτης Santiago Mendoza (Demián Bichir) απολαμβάνει μία πολυτελή ζωή με τη δεύτερη πλέον σύζυγό του Gigi (Roselyn Sánchez) και τις δίδυμες κόρες της. Όταν όμως εμφανίζονται τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, Alicia Mendoza (Denyse Tontz) και Javi Mendoza (Bryan Craig), έρχονται στην επιφάνεια ίντριγκες που διαταράσσουν τις -ούτως ή άλλως- εύθραυστες ισορροπίες.

Η νέα σειρά «Grand Hotel» σε παραγωγή της Eva Longoria έρχεται στο FOX Life Facebook Twitter
©ABC Studios

Παράλληλα, το πιστό προσωπικό του ξενοδοχείου λειτουργεί ως καταλύτης σε μία πολυεπίπεδη ιστορία που εμπλέκει τους ίδιους, τους επισκέπτες και φυσικά την οικογένεια των ιδιοκτητών. Ενώ οι πλούσιοι και όμορφοι επισκέπτες απολαμβάνουν την πολυτέλεια που τους προσφέρει το ξενοδοχείο, τα εκρηκτικά μυστικά που υπάρχουν συσσωρευμένα, έρχονται στην επιφάνεια, προκαλώντας αναταραχή στο γυαλιστερό κόσμο του «Grand Hotel».

Τελικά, το Grand Hotel και η οικογένεια Mendoza θα αντέξουν το βάρος των αποκαλύψεων;

Δείτε το επίσημο trailer:

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM
Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM