Ο Πατούλης καταδίκασε τις προσβλητικές αναρτήσεις σε βάρος της Δούρου από την παράταξή του

Ο Πατούλης καταδίκασε τις προσβλητικές αναρτήσεις σε βάρος της Δούρου από την παράταξή του Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Να κατεβάσει άμεσα προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον της Ρένας Δούρου από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απαίτησε από μέλος της παράταξής του, «Νέα Αρχή για την Αττική», ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Πατούλης διευκρινίζει, ότι ο ίδιος και η παράταξή του καταδικάζουν «κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο από όποιον κι αν προέρχεται».

«Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό δεν έχουν θέση τέτοιους είδους συμπεριφορές» συμπληρώνει.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι ο ίδιος – με δημόσια δήλωσή του στις 28 Μαΐου – ζήτησε από την κ. Δούρου να προχωρήσουν σε διακαναλική συζήτηση, αλλά η κ. Δούρου δεν ανταποκρίθηκε. Οπότε, ο κ. Πατούλης «έχει επικεντρωθεί στην απευθείας επικοινωνία του με τους πολίτες της Αττικής». 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μόλις χθες έγραψα ότι έχουμε ένα κάποιο πρόβλημα τι να ψηφίσουμε στην αχανή Αττική.Την κ. Δούρου την έχουμε μάθει, τον κ. Πατούλη τώρα τον μαθαίνουμε.Και εμείς οι παλιοί είμαστε πολύ καχύποπτοι, έχουμε δει πολλά.