Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε για 6η φορά το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε για 6η φορά το «Χρυσό Παπούτσι» Facebook Twitter
EPA
0

Ακόμη ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή του, πρόσθεσε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα, κατέκτησε για έκτη φορά στην καριέρα του το «χρυσό παπούτσι».

Το τρόπαιο απονέμεται, κάθε χρόνο, στον κορυφαίο σκόρερ της «γηραιάς ηπείρου». Φέτος, ο Μέσι τελείωσε την χρονιά στη La Liga με 36 γκολ. Δεύτερος αναδείχθηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ με 33 τέρματα.

 Ο Αργεντινός αστέρας περίμενε και το χθεσινό ματς της Ρεμς με την Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία παίζει ο Εμπαπέ για να επιβεβαιώσει την κατάκτηση του τροπαίου για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ο Γάλλος επιθετικός βρήκε δίχτυα μόνο μία φορά, και η μεταξύ τους διαφορά «κλείδωσε» στο 36 - 33 υπέρ του Μέσι που έγραψε πάλι ιστορία. 

Στη σχετική λίστα ο Μέσι βρίσκεται στην κορυφή όλων των εποχών, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ακολουθεί δεύτερος, έχοντας κατακτήσει το Χρυσό Παπούτσι τέσσερις φορές. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM