Η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσίευσε άγνωστη φωτογραφία από «Τα Φιλαράκια» πριν καν ξεκινήσει η σειρά

Η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσίευσε άγνωστη φωτογραφία από «Τα Φιλαράκια» πριν καν ξεκινήσει η σειρά Facebook Twitter
1

Η Κόρτνεϊ Κοξ δημοσίευσε μια άγνωστη φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της στα «Φιλαράκια», που έχει τραβηχτεί πριν καν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά βγει στον αέρα.

Η «Μόνικα» των Friends δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια παλιά φωτογραφία, που φαίνεται η ίδια μαζί με τους Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ Λε Μπλανκ, Μάθιου Πέρι, Τζένιφερ Άνιστον και Λίζα Κούντροου να κάθονται όλοι μαζί σε ένα ιδιωτικό τζετ. 

«Εκείνο με τους έξι μας να πηγαίνουμε στο Λας Βέγκας και κανείς δεν ήξερε ακόμη ότι ήμασταν F.R.I.E.N.D.S», σχολίασε στη λεζάντα η γνωστή ηθοποιός. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The one where the six of us went to Vegas and no one knew we were F.R.I.E.N.D.S yet #tbt #beforeitaired #lovetheseguys

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε τραβηχτεί μετά τα γυρίσματα του επεισοδίου και πριν την πρώτη προβολή της σειράς, στη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λας Βέγκας, που είχε διοργανώσει ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μπάροους.

Σε ένα μίνι reunion των Friends το 2016, ο σκηνοθέτης είχε μιλήσει για αυτό το ταξίδι και πώς του ήρθε η ιδέα να πάει το καστ στο Λας Βέγκας. «Ήμουν και με τους έξι τους και -δεν ξέρω γιατί το είπα αυτό- τους λέω, "Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία για ανωνυμία. Μόλις βγει η σειρά, δεν μπορέσετε ποτέ ξανά να πάτε οπουδήποτε χωρίς να σας καταδιώκουν», είχε αποκαλύψει τότε ο Μπάροους. «Το ήξερα πως η σειρά θα απογειωνόταν», πρόσθεσε.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια