Η Μισέλ Ομπάμα δοξάζει τη «βασίλισσα» Beyoncé για το ντοκιμαντέρ της που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix

Η Μισέλ Ομπάμα δοξάζει τη «βασίλισσα» Beyoncé για το ντοκιμαντέρ της που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix Facebook Twitter
0

«Βασίλισσα» αποκάλεσε την Beyoncé η Μισέλ Ομπάμα στο εγκάρδιο μήνυμα που της έστειλε από τον λογαριασμό της στο Twitter με αφορμή το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ με τίτλο "Homecoming" που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix και εστιάζει στη διαδρομή μέχρι την θριαμβευτική της εμφάνιση ως πρώτο όνομα του φεστιβάλ Coachella το 2018.

«Βασίλισσα, τα κατάφερες πάλι. Ανεβάζεις διαρκώς τον πήχη για όλους μας και το κάνεις πάντα τόσο άψογα. Θα μπορούσα να υποκριθώ έκπληξη αλλά έχω την τύχη να σε γνωρίζω προσωπικά. Κορίτσι μου με κάνεις τόσο περήφανη και σ΄ αγαπώ.

 

Το "Homecoming" εκτός των άλλων είναι τόσο θαυμαστά εμπνευσμένο από τους μαύρους ηγέτες, στοχαστές και ποιητές που έστρωσαν τον δρόμο για ανθρώπους σαν κι εμάς.

 

Η ταινία αυτή αποτελεί γιορτή αλλά και προσκλητήριο στη μάχη καθώς και έμπνευση για την επόμενη γενιά που θα γράψει ιστορία και θα διαχειριστεί τις τύχες του πλανήτη στα χρόνια που θα έρθουν.

 

Συνέχισε να λες την αλήθεια αγαπημένη μου φίλη γιατί κανείς δεν το κάνει με το δικό σου αξιοθαύμαστο τρόπο».

Η Μισέλ Ομπάμα δοξάζει τη «βασίλισσα» Beyoncé για το ντοκιμαντέρ της που μόλις έκανε πρεμιέρα στο Netflix Facebook Twitter

Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε και το κείμενο που είχε γράψει η Beyoncé για να συνοδεύσει την είσοδο της πρώην Πρώτης Κυρίας στη λίστα των 100 σημαντικών προσώπων του περιοδικού TIME. Στο κείμενο, η «βασίλισσα» Beyoncé αποκαλεί τη Μισέλ Ομπάμα, την οποία πρωτογνώρισε το 2009 λίγο πριν την ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα. «ιδιοφυή γυναίκα» και «φάρο ελπίδας για όλους μας».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM