Ο Σεθ Ρόγκεν ίδρυσε εταιρεία καλλιέργειας και πώλησης μαριχουάνας

Ο Σεθ Ρόγκεν ίδρυσε εταιρεία καλλιέργειας και πώλησης μαριχουάνας Facebook Twitter
0

Ακολουθώντας τα χνάρια άλλων διασημοτήτων όπως οι επίσης «προφανείς» Γουίλι Νέλσον και Snoop Dogg, ο γνωστός κι από τους stoner ρόλους του Σεθ Ρόγκεν, ανακοίνωσε την ίδρυση εταιρείας προϊόντων ινδικής κάνναβης

Ο διάσημος ηθοποιός – γνωστός και ως «βασιλιάς της stoner κωμωδίας» μέσω ταινιών όπως το "Pineapple Express" – ανακοίνωσε την ίδρυση της εταιρείας προϊόντων κάνναβης με τίτλο Houseplant και έδρα τον Καναδά.

Συνιδρυτής της εταιρείας είναι ο συνεργάτης του και στο σινεμά, Ίβαν Γκόλντμπεργκ, και μόλις χθες άφησαν το κοινό να τσεκάρει φωτογραφίες από το θερμοκήπιο της εταιρείας στο Instagram.

Ο Σεθ Ρόγκεν ίδρυσε εταιρεία καλλιέργειας και πώλησης μαριχουάνας Facebook Twitter

Στο site της εταιρείας (houseplant.com), ο vintage σχεδιασμός του οποίου παραπέμπει σε αισθητική VHS κασέτας, προς το παρόν βρίσκεται ένα προϊόν μόνο προς πώληση και ανήκει στην υποκατηγορία sativa, ενώ σύντομα θα υπάρχει και ποικιλία indica καθώς και άλλα υβριδικά είδη μαριχουάνας.

Όπως αναφέρεται στην «ιδρυτική διακήρυξη» του site, οι δύο συνέταιροι έχουν «την ηθική υποχρέωση να ενισχύσουν μια βιομηχανία που θα είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της αδικίας που εξακολουθεί να υπάρχει σε σχέση με τη χρήση της κάνναβης και να συνεργαστούν με άλλους επιχειρηματίες, νομικούς, πολιτικούς και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για να σταματήσει η δίωξη και η καταδίκη χρηστών».

Ο Σεθ Ρόγκεν δεν είναι ο μόνος διάσημος που ασχολείται με το ραγδαία αναπτυσσόμενο πεδίο της «πράσινη ανάπτυξης» με έμφαση στην καλλιέργεια μαριχουάνας. Έχουν προηγηθεί ο Γουίλι Νέλσον, ο Snoop Dogg και η Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Πολιτισμός / Ο Ντάνι Μπόιλ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Κίλιαν Μέρφι στο σίκουελ «28 Years Later»

Η αρχική ταινία 28 Days Later, με πρωταγωνιστή τον Μέρφι, θεωρείται σταθμός στον σύγχρονο κινηματογράφο τρόμου, τόσο για την αισθητική της όσο και για την ανατροπή της παραδοσιακής εικόνας του ζόμπι
LIFO NEWSROOM
Εικονγραφημένο προφυλακτικό 200 ετών εκτίθεται στο Rijksmuseum

Πολιτισμός / Μουσείο θα εκθέσει προφυλακτικό 200 ετών, πιθανότατα φτιαγμένο από έντερο προβάτου

Φτιάχτηκε από σκωληκοειδή απόφυση προβάτου και αναπαριστά μια ημίγυμνη καλόγρια με τρεις άνδρες - Πιστεύεται, ότι ανήκει σε αριστοκρατικό οίκο ανοχής του Παρισιού γύρω στο 1830
LIFO NEWSROOM
Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Πολιτισμός / Ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος τιμώμενο πρόσωπο του 4ου Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή πάνω από 160 σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, εκδοτών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών, πάνελ γύρω από επίκαιρους θεματικούς άξονες, τόσο από το πεδίο της λογοτεχνίας όσο και από το πεδίο της κοινωνίας, αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων, το 4ο ΦΒΧ επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης aπό τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου 2025.
LIFO NEWSROOM
Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Πολιτισμός / Ακρόπολη: Αποδόθηκαν στο κοινό οι διαδρομές στον αρχαιολογικό χώρο και το νέο πωλητήριο

Στα εγκαίνια, η μουσική ομάδα «Encardia» παρουσίασε τραγούδια και χορούς από τις ελληνόφωνες περιοχές του Ιταλικού Νότου, με μουσικό περίπατο μέχρι το Ιερό της Αφροδίτης και του Έρωτα
LIFO NEWSROOM
Οι σήραγγες του Λονδίνου που ενέπνευσαν τον δημιουργό του James Bond θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Πολιτισμός / Οι σήραγγες του Τζέιμς Μποντ θα γίνουν μουσείο κατασκοπείας

Το σύμπλεγμα που χτίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ενέπνευσε τον Ίαν Φλέμινγκ, θα περιλαμβάνει στρατιωτικό εξοπλισμό, διαδραστικές εκθέσεις και ένα μπαρ 30 μέτρα κάτω από τη γη.
LIFO NEWSROOM