Ένας νεκρός από πυρκαγιά μέσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Ένας νεκρός από πυρκαγιά μέσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ Facebook Twitter
0

Ένας νεκρός άνδρας είναι ο τραγικός απολογισμός της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο ΚΑΤ στο Μαρούσι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί του Σαββάτου στον 4ο όροφο του νοσοκομείου στο τμήμα λοιμώξεων.

Την ύπαρξη νεκρού επιβεβαίωσε η πυροσβεστική η οποία ειδοποιήθηκε στις 10.08 το πρωί για το περιστατικό.

Πηγές από το νοσοκομείο ΚΑΤ που επικαλείται το «Πρώτο Θέμα» αναφέρουν ότι ο νεκρός νοσηλευόμενος βρισκόταν μόνος του σε θάλαμο καθώς αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ εικάζεται από τις ενδείξεις ότι ήταν ο ίδιος ο οποίος που έβαλε φωτιά.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και ανακοίνωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM