Βουλευτής στην Σλοβενία παραιτήθηκε επειδή έκλεψε ένα σάντουιτς

Βουλευτής στην Σλοβενία παραιτήθηκε επειδή έκλεψε ένα σάντουιτς Facebook Twitter
1

Την παραίτησή του υπέβαλε ένας βουλευτής στην Σλοβενία, επειδή έκλεψε ένα σάντουιτς.

Σχετικά με τους λόγους της πράξης του, ο 54χρονος Ντάρι Κράζιτς εξήγησε πως αποφάσισε να φύγει από το κατάστημα χωρίς να πληρώσει επειδή τρεις υπάλληλοι αδιαφορούσαν ενώ περίμενε επί τρία λεπτά στο ταμείο.

«Mου συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν αέρας. Πρέπει να στεκόμουν στο ταμείο για τουλάχιστον τρία λεπτά. Όταν το πήρα κανείς δεν με κυνήγησε, ούτε μου φώναξε», είπε ο ίδιος, σχολιάζοντας πως η υπερβολική εμπιστοσύνη στις κάμερες παρακολούθησης οδηγεί μερικές φορές το προσωπικό να «κάνουν τα στραβά μάτια». 

Η κλοπή, που αρχικά πέρασε απαρατήρητη, ήρθε στο φως όταν ο βουλευτής επέστρεψε αργότερα στο κατάστημα για να πληρώσει τελικά το σάντουιτς.

Ωστόσο, ο Ντάρι Κράζιτς, βουλευτής του κόμματος LMS, που είναι ο μεγαλύτερος εταίρος στον πεντακομματικό κυβερνητικό συνασπισμό, υποχρεώθηκε σε παραίτηση καθώς ο αρχηγός της παράταξής του καταδίκασε την ενέργεια ως «απαράδεκτη», ζητώντας του να αναλάβει την ευθύνη.

Ο 54χρονος Κράζιτς απολογήθηκε για την συμπεριφορά του, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για το «κοινωνικό πείραμα» που διενήργησε.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM
Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Διεθνή / Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου δήμου γύρω από το διαστημικό κέντρο της SpaceX – Φόβοι για ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων και υπερεξουσίες στον Μασκ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια