ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Τζορτζ Κλούνι καθόταν πάνω σε 250 κιλά εκρηκτικά

Ο Τζορτζ Κλούνι καθόταν πάνω σε 250 κιλά εκρηκτικά Facebook Twitter
0

Περίπου 250 κιλά εκρηκτικά βρέθηκαν σήμερα έξω από τη βίλα του Τζορτζ Κλούνι στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Οι ιταλικές αρχές ανακάλυψαν μέσα στη λίμνη, ακριβώς δίπλα στη βίλα του ηθοποιού, εκατοντάδες κιλά εκρηκτικής ύλης, χειροβομβίδες και βόμβες αεροπορικών επιδρομών από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που δεν είχαν πυροδοτηθεί.

Ο Τζορτζ Κλούνι αγόρασε την έπαυλη (χωρίς να ξέρει ότι αγοράζει και τα εκρηκτικά) το 2002. Η δήλωσή του για το περιστατικό –«This is not the first bomb I've experienced»– αναφέρεται στο χαρακτηρισμό των αποτυχημένων στο box office ταινιών ως «βόμβες», και αποδεικνύει πώς ο Τζορτζ, εκτός από εμφάνιση, διαθέτει και χιούμορ.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM