Ο Τζορτζ Κλούνι καθόταν πάνω σε 250 κιλά εκρηκτικά

Ο Τζορτζ Κλούνι καθόταν πάνω σε 250 κιλά εκρηκτικά Facebook Twitter
0

Περίπου 250 κιλά εκρηκτικά βρέθηκαν σήμερα έξω από τη βίλα του Τζορτζ Κλούνι στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Οι ιταλικές αρχές ανακάλυψαν μέσα στη λίμνη, ακριβώς δίπλα στη βίλα του ηθοποιού, εκατοντάδες κιλά εκρηκτικής ύλης, χειροβομβίδες και βόμβες αεροπορικών επιδρομών από την εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, που δεν είχαν πυροδοτηθεί.

Ο Τζορτζ Κλούνι αγόρασε την έπαυλη (χωρίς να ξέρει ότι αγοράζει και τα εκρηκτικά) το 2002. Η δήλωσή του για το περιστατικό –«This is not the first bomb I've experienced»– αναφέρεται στο χαρακτηρισμό των αποτυχημένων στο box office ταινιών ως «βόμβες», και αποδεικνύει πώς ο Τζορτζ, εκτός από εμφάνιση, διαθέτει και χιούμορ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ