Ο Dexter αποκαλύπτει πως δεν είναι εντελώς ετεροφυλόφιλος

Ο Dexter αποκαλύπτει πως δεν είναι εντελώς ετεροφυλόφιλος Facebook Twitter
0

Σε μία δήλωση αποκάλυψη προέβη ο Μάικλ Σ. Χολ, διάσημος ηθοποιός, γνωστός από την σειρά Dexter λέγοντας ότι δεν είναι 100% ετεροφυλόφιλος.


Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός για τον ρόλο του στη σειρά Dexter, δήλωσε στο Daily Beast ότι «υπάρχει ένα φάσμα, στο οποίο είμαι μέσα».


«Είμαι ετεροφυλόφιλος, αλλά αν υπήρχε ένα ποσοστό μέτρησης γι' αυτό, θα έλεγα ότι δεν ήμουν πάντα 100%»


Ο Χολ που υποδύθηκε τον ομοφυλόφιλο χαρακτήρα Ντέιβιντ Φίσερ στο Six Feet Under στις αρχές του 2000, είπε ότι ο ρόλος που του άλλαξε την προοπτική όσον αφορά στη σεξουαλικότητά του ήταν εκείνος του τελετάρχη στο έργο του Σαμ Μέντες revival του Καμπαρέ, έργο που παρουσιάστηκε στο Μπροντγουέι το 1999.


«Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος ρόλος απαιτούσε να διαβώ από διάφορες πόρτες γιατί φανταζόμουν ότι ο χαρακτήρας που έπαιζα στο έργο ήταν πανσέξουαλ», λέει ο πρωταγωνιστής του Dexter.


«Ναι, ήταν σαν να τα έφτιαχνα με τον Μάικλ Στουλμπαργκ κάθε βράδυ, κατά τη διάρκεια του σόου εκείνου» λέει ο ηθοποιός προσθέτοντας ότι «νομίζω ότι πάντα αναγνώριζα την ρευστότητα στην σεξουαλικότητα».


Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι δεν είχε ποτέ ερωτική σχέση με άνδρα, ωστόσο «είχε την συναισθηματική ανάγκη σύνδεσης με άτομο του ίδιου φύλου» την οποία τοποθέτησε χρονικά λίγο μετά τον θάνατο του πατέρα του όταν ήταν 11 χρονών.

Ο σούπερσταρ του Dexter ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι μεγάλωσε σε ένα «καταπιεστικό και πουριτανικό περιβάλλον» στην Β. Καρολίνα είπε ότι δεν θέλει να υπονοήσει ότι είχε μία «ομερωτική» σχέση με τον πατέρα του.


«Εννοώ μια συναισθηματική οικειότητα ή σύνδεση που τουλάχιστον στο περιβάλλον που μεγάλωσα θεωρήθηκε φλύαρη», εξήγησε.


«Είχα επιθυμία να έχω συναισθηματικές σχέσεις με τους άντρες, πέρα από την μπύρα ή τον αθλητισμό, κάτι που θεωρούνταν "γκέι"».


Ο 47χρονος ηθοποιός, που έχει υποδυθεί και transgender χαρακτήρα στην θεατρική απόδοση του έργου Hedwig and The Angry Inch, πρόσθεσε ότι ένιωσε έλξη για τον δημιουργό Τζον Κάμερον Μίτσελ όταν είδε το Hedwig.



Ο Dexter αποκαλύπτει πως δεν είναι εντελώς ετεροφυλόφιλος Facebook Twitter

Ο ηθοποιός του Dexter δεν είναι ο πρώτος που αποκαλύπτει κάτι τέτοιο: Τον Σεπτέμβριο ο υποψήφιος για Όσκαρ Λούκας Χεντζ είχε δηλώσει ότι δεν ήταν «εντελώς straight αλλά ούτε και gay, αλλά ούτε απαραίτητα και bisexual».

Ο Χεντζ που πρωταγωνιστεί στην ταινία Boy Erased στο πλευρό του Τρόι Σίβαν πρόσθεσε ότι « Ένιωσα ντροπή ότι δεν ήμουν 100%, γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι μία πλευρά της σεξουαλικότητας παρουσιάζει προβλήματα και η άλλη όχι και τόσο».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM