ΝΔ για Ράμα: Προκλητικός και απαράδεκτος- Η σιωπή της κυβέρνησης τον αποθρασύνει

ΝΔ για Ράμα: Προκλητικός και απαράδεκτος- Η σιωπή της κυβέρνησης τον αποθρασύνει Facebook Twitter
EPA
0

«Απαράδεκτη και προκλητική» χαρακτηρίζει τη στάση του Έντι Ράμα, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ύστερα από την αναφορά του πρωθυπουργού της Αλβανίας για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. 

Ο κ. Ράμα έγραψε απαντώντας σε σχόλιο στο Facebook πως «το κράτος δεν μάχεται με προβοκάτορες κηδειών» και πως «κάθε χώρα έχει τους δικούς της χοίρους και γαϊδούρια».

«Επί 12 ημέρες, η στάση, οι αποφάσεις, οι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, Ε. Ράμα, ήταν απαράδεκτες και προκλητικές. Έριχναν λάδι στη φωτιά. Αποκορύφωμα η χθεσινή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την ημέρα της κηδείας του Κ. Κατσίφα. Η κυβέρνηση όμως σιωπά. Έτσι τον αποθρασύνει» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter o κ. Κουμουτσάκος.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM