ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τζέιν Φόντα: Δεν είμαι υπερήφανη για τις πλαστικές μου - Μακάρι να μην ήμουν έτσι...

Τζέιν Φόντα: Δεν είμαι υπερήφανη για τις πλαστικές μου - Μακάρι να μην ήμουν έτσι... Facebook Twitter
0

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στα 80 της η Τζέιν Φόντα δείχνει υπέροχη, αλλά αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στα γονίδια. Όμως η ίδια λέει σήμερα πως δεν είναι υπερήφανη για τις πλαστικές της.

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη, η Φόντα παραδέχεται ότι η εμφάνισή της είναι αποτέλεσμα και των επεμβάσεων που έχει κάνει.

«Χαίρομαι που δείχνω καλή για την ηλικία μου, αλλά έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις», λέει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του HBO για τη ζωή της. «Δεν πρόκειται να πω ψέματα γι' αυτό», προσθέτει.

Η διάσημη ηθοποιός έχει κατά το παρελθόν παραδεχτεί πως έχει «πειράξει» τα μάτια και τη γνάθο της. «Δεν μου άρεσε να δείχνω κουρασμένη ενώ δεν ήμουν» είπε. 

«Σε ένα επίπεδο, μισώ το γεγονός ότι είχα την ανάγκη να αλλάξω τον εαυτό μου σωματικά για να αισθανθώ ότι είμαι εντάξει» λέει.

«Μακάρι να μην ήμουν έτσι. Λατρεύω τα πρόσωπα στα οποία φαίνεται ο χρόνος. Μου αρέσει το πρόσωπο της Βανέσσας Ρεντγκρέιβ».

Μιλώντας για το τι κάνει σήμερα, στην ηλικία των 80, είπε πως γυμνάζεται και προσέχει περισσότερο τη διατροφή της.

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM
Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM