Επανακυκλοφορεί η ελληνική Vogue

Επανακυκλοφορεί η ελληνική Vogue Facebook Twitter
1

Η Vogue, ένας από τους μεγαλύτερους ξένους τίτλους στα γυναικεία περιοδικά, σύμφωνα με πληροφορίες του LIFO.gr θα επιστρέψει στα ελληνικά περίπτερα μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ελληνική έκδοση του κορυφαίου τίτλου, αναμένεται να κυκλοφορήσει ως ένθετο μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας, ενώ ο όμιλος Αλαφούζου εμφανίζεται στο επίκεντρο των συνομιλιών με την αμερικανική Conde Nast ως ο επικρατέστερος για να «τρέξει» το εγχείρημα. 

Την ίδια στιγμή, το παρασκήνιο κάνει λόγο για πολύ σαφείς, αυστηρούς όρους από την αμερικανική πλευρά για τον τρόπο που θα επιστρέψει ο συγκεκριμένος τίτλος στα περίπτερα (οι όροι αφορούν τη στελέχωση τόσο της συντακτικής ομάδας όσο και των επί μέρους τμημάτων του περιοδικού). 

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία του περιοδικού στην ελληνική αγορά έλαβε τέλος τον Νοέμβριο του 2012, όταν ο εκδοτικός οργανισμός Λυμπέρη στον οποίο ανήκαν τότε τα δικαιώματα έκδοσης της Vogue κήρυξε πτώχευση. 

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια