ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Κατάστημα της Apple εκκενώθηκε στο Άμστερνταμ μετά από «έκρηξη iPad»

Κατάστημα της Apple εκκενώθηκε στο Άμστερνταμ μετά από «έκρηξη iPad» Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Ένα κατάστημα της Apple στην Ολλανδία εκκενώθηκε χθες από προσωπικό και πελάτες όταν, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, εξερράγη ένα iPad - δείγμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα iCulture που επικαλείται πυροσβεστική πηγή, η έκρηξη στο iPad προήλθε από την μπαταρία που απελευθέρωσε τοξικά αέρια (σε μικρή ποσότητα) στον κλειστό χώρο. 

Με ανάρτησή της στο Twitter, η πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι τρεις υπάλληλοι του Apple-store στο Λαϊντζεπλάιν παρουσιάσαν αναπνευστικά προβλήματα και δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, από γιατρούς που έσπευσαν στο σημείο. 

Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή το μεσημέρι. Οι υπάλληλοι έβαλαν το iPad σε ένα δοχείο με άμμο και έκλεισαν το κατάστημα που άνοιξε αργότερα το απόγευμα. 

Εκπρόσωπος της Apple που μίλησε στο Sky News δήλωσε ότι για την ώρα η εταιρεία ερευνά το περιστατικό. «Οι υπάλληλοί μας φρόντισαν για την άμεση και ασφαλή εκκένωση του καταστήματος που άνοιξε εκ νέου λίγο αργότερα», πρόσθεσε. 

Με πληροφορίες από BBC και Skynews

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM