Δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές στους 3.500 υπαλλήλους του- Τους δίνει και χρήματα να ξοδεύουν

Δισεκατομμυριούχος έκανε δώρο διακοπές στους 3.500 υπαλλήλους του- Τους δίνει και χρήματα να ξοδεύουν Facebook Twitter
0

Ένας Ινδός επιχειρηματίας, που περιλαμβάνεται στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes, θα επισκεφθεί αυτόν τον μήνα την Κωνσταντινούπολη μαζί με 3.500 υπαλλήλους του, ξοδεύοντας πάνω από 10 εκατ. δολάρια (περίπου 8.5 εκατ. ευρώ).

Το «πακέτο διακοπών» του δισεκατομμυριούχου, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, διοργάνωσαν από κοινού η τουρκική Ένωση Ταξιδίων και Πρακτόρων (Turkey Travel Agencies Union- TURSAB), το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Shop Turkey αλλά και αξιωματούχοι από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας. 

Παρόλο που οι περισσότεροι υπάλληλοι της συγκεκριμένης πολυεθνικής θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη από την Ινδία, περίπου 350 στελέχη θα ταξιδέψουν από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Οι δωρεάν διακοπές θα έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν επισκέψεις σε δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Τοπ Καπί και η Αγία Σοφία αλλά και πριβέ εκδρομές με γιοτ στο Βόσπορο. 

Εκτός από το βασικό μπάτζετ των 10 εκατ. δολαρίων, ο ζάπλουτος επιχειρηματίας που η περιουσία του ξεπερνά 12 δισ. δολάρια, θα δώσει  επιπλέον ένα εκατ. δολάρια ως «χαρτζιλίκι» στους υπαλλήλους του, για να έχουν χρήματα να ξοδεύουν στις διακοπές τους.

Πάνω από 10 ξενοδοχεία στην Κωνσταντινούπολη, τα οποία συγκαταλέγονται στα ακριβότερα και πιο πολυτελή, έχουν «κλείσει» με κρατήσεις αποκλειστικά για τον δισεκατομμυριούχο και τους υπαλλήλους του. 

Με πληροφορίες από Hürriyet Daily News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Διεθνή / Sean "Diddy" Combs: Μέσα στα λευκά πάρτι του «γυμνού» βασιλιά που όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του

Δημοσιογράφος περιοδικών που λάμβανε πρόσκληση περιγράφει τι συνέβαινε στα διάσημα πάρτι με τους βιασμούς και τα ναρκωτικά τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000
LIFO NEWSROOM
Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Διεθνή / Εκλογές στην Πορτογαλία: Νίκη της κεντροδεξιάς χωρίς αυτοδυναμία - Ιστορικό 22% για το ακροδεξιό Chega

Το κόμμα Chega κατέγραψε ρεκόρ 22% στις εκλογές στην Πορτογαλία, ενώ η κεντροδεξιά νίκησε χωρίς να εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Παραίτηση του ηγέτη των Σοσιαλιστών
LIFO NEWSROOM
Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Διεθνή / Τραμπ-Πούτιν: Κρίσιμη επικοινωνία για την Ουκρανία – Τι φοβούνται Ευρώπη και Κίεβο

Ο Τραμπ καλεί τον Πούτιν για την ειρήνη στην Ουκρανία. Ποια είναι η στάση των Ευρωπαίων ηγετών, τι ζητά το Κίεβο και πώς απαντά η Μόσχα με επιθέσεις και βαλλιστικούς πυραύλους.
LIFO NEWSROOM