Δολοφονήθηκε στον Άγιο Δομίνικο εικονολήπτης του Survivor

Δολοφονήθηκε στον Άγιο Δομίνικο εικονολήπτης του Survivor Facebook Twitter
1

Ένας εικονολήπτης που εργαζόταν για την παραγωγή του Survivor δολοφονήθηκε την Τετάρτη στην πόλη Λας Τερρένας του Αγίου Δομίνικου, επιβεβαίωσε ο παραγωγός του γνωστού ριάλιτι, Ατζούν Ιλίτζαλι.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Alper Aycın δέχθηκε επίθεση στο δρόμο που περπατούσε, από δυο ληστές που προσπάθησαν να κλέψουν την τσάντα με τον εξοπλισμό που κρατούσε. 

Ο ίδιος φέρεται να πρόβαλλε αντίσταση αλλά δέχτηκε μαχαιριές στην καρδιά με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία. 

Δολοφονήθηκε στον Άγιο Δομίνικο εικονολήπτης του Survivor Facebook Twitter

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, οι δράστες της δολοφονίας συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές του Αγίου Δομίνικου.

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τον πόνο και τη θλίψη μου. Είθε ο ουρανός να είναι το σπίτι σου, αδελφέ μου», έγραψε ο Ατζούν Ιλίτζαλι, σε ανάρτησή του στα social media.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Διεθνή / «Πυροβολούν κατευθείαν εναντίον των διαδηλωτών»: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή καταστολή στο Ιράν

Πολλοί μάρτυρες αναφέρουν σωρούς από πτώματα σε νοσοκομεία ή σε εγκαταστάσεις νεκροτομείων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι οικογένειες έπρεπε να πληρώσουν για να παραλάβουν τους νεκρούς τους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Διόρθωση: Ο Αλπέρ ήταν συνάδελφος εικονολήπτης του ελληνικού survivor. Δολοφονήθηκε λίγα μέτρα έξω από την είσοδο του χώρου του συμβουλίου πηγαίνοντας να ξεκινήσει τη βάρδια του. Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω το κλίμα εδώ.