Η Σούζαν Σάραντον έσπασε το πρωτόκολλο και συστήθηκε μόνη της στη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Σούζαν Σάραντον έσπασε το πρωτόκολλο και συστήθηκε μόνη της στη βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter
1

Η Σούζαν Σάραντον φαίνεται πως ήθελε πάρα πολύ να γνωρίσει κάποια στιγμή από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ, κάτι που συνέβη στη διάρκεια του Royal Windsor Cup μόνο που ο τρόπος της παραβίασε το βασιλικό πρωτόκολλο.

Η 71χρονη ηθοποιός βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο Guards Polo Club για να παρακολουθήσει τους αγώνες πόλο και κάποια στιγμή σηκώθηκε από τη θέση της, πλησίασε την βασίλισσα Ελισάβετ και της συστήθηκε. 

Παρόλο που η κίνησή της ήταν εντελώς άκακη, το βασιλικό πρωτόκολλο απαγορεύει τέτοιους είδους πρωτοβουλίες αφού προβλέπει πως οι καλεσμένοι πρέπει να περιμένουν να τους συστήσει κάποιος στη βασίλισσα πριν της απευθύνουν το λόγο. 

Βέβαια η βασίλισσα Ελισάβετ, που παρέμεινε καθισμένη στη θέση της, δεν φάνηκε να ενοχλείται, χαρίζοντας στην Σούζαν Σάραντον ένα πλατύ πλην αμήχανο χαμόγελο και της έσφιξε το χέρι.

Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Φίλιππος, που καθόταν δίπλα της, φάνηκε να εξεπλάγη περισσότερο από την σύζυγό του, καθώς σύμφωνα με την Daily Express δεν είχε ιδέα ποια είναι η Σούζαν Σάραντον.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια