Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους Facebook Twitter
0

Τέλος φαίνεται πως έλαβε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Αντζελίνα Τζολί το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην Ευρώπη για το σίκουελ της ταινίας «Maleficent» και θέλει τα έξι παιδιά τους (ο 16χρονος Μάντοξ, o 14 χρονος Παξ, η 13χρονη Ζαχάρα, η 12χρονη Σιλό και τα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ, ηλικίας εννέα χρονών) να μείνουν μαζί της στη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Το ίδιο διάστημα, ο Μπραντ Πιτ θα έχει γυρίσματα για την ταινία «Once Upon a Time In Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, που θα πραγματοποιηθούν στο Χόλιγουντ και κάποια στη Βρετανία, και θέλει τα παιδιά του να είναι κοντά στο σπίτι του. 

Τελικά, κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία αφορά στα πέντε παιδιά, εκτός από τον Μάντοξ που θα έχει την δυνατότητα -λόγω του ότι είναι μεγαλύτερος- να επιλέξει μόνος του πόσο χρόνο θέλει να περάσει με κάθε έναν από τους γονείς του. 

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους Facebook Twitter

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το E!, η συμφωνία έχει ως εξής: Ο Μπραντ Πιτ θα έχει την επιμέλεια των παιδιών από τις 8 μέχρι τις 17 Ιουνίου για τέσσερις ώρες την ημέρα ενώ βρίσκεται στο Λονδίνο (Η Τζολί έχει ενοικιάσει εκεί ένα σπίτι). Από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου, ο Πιτ θα έχει την επιμέλεια για 10 ώρες καθημερινά. Επίσης θα έχει την επιμέλειά τους κι αργότερα μες στον Ιούλιο. 

Η απόφαση έρχεται μετά τις δηλώσεις του δικαστή στην υπόθεση διαζυγίου μεταξύ Τζολί και Πιτ πως η έλλειψη «μιας σχέσης με τον πατέρα τους είναι επιβλαβής» για τα έξι παιδιά του ζευγαριού, τονίζοντας πως «είναι κρίσιμο κάθε ένα από αυτά να έχει μια υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα τους».

Εκπρόσωπος της Αντζελίνα Τζολί σχολίασε σχετικά με τη διαρροή των συγκεκριμένων δικαστικών εγγράφων: «Αυτή η παραπλανητική διαρροή δεν είναι προς το συμφέρον των παιδιών. Από την αρχή, η Αντζελίνα έχει εστιάσει την υγεία τους και τις ανάγκες τους, γι' αυτό και είναι τόσο σημαντικό αυτή η τελευταία δικαστική ακρόαση να διεξαχθεί ιδιωτικά. Είναι ανήθικο κάποιος, για τους δικούς του εγωιστικούς λόγους, να διαρρέει επιλεκτικά ορισμένα κομμάτια του εμπιστευτικού και σφραγισμένου δικαστικού αρχείου για να δημιουργήσει μια ανακριβή και άδικη εικόνα του τι συμβαίνει».

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συμφώνησαν για την επιμέλεια των παιδιών - Πότε και για πόσο θα βλέπουν τον πατέρα τους Facebook Twitter

Ανώνυμη πηγή δήλωσε στο E! πως και οι δύο ηθοποιοί βρίσκουν τη συμφωνία «αμοιβαίως αποδεκτή», διευκρινίζοντας πως ο Πιτ «ένιωσε σαν να είχε επιτέλους λόγο και πως το δικαστήριο είδε τα πράγματα κι από την δική του οπτική» και δήλωσε «κατενθουσιασμένος» με το αποτέλεσμα. «Νιώθει πως πρόκειται για μια τεράστια νίκη. Είναι ένα μεγάλο βήμα και ελπίζει να συνεχίσει να βλέπει τα παιδιά του», πρόσθεσε η πηγή. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λούβρο: Κανένα ίχνος από τα κλεμμένα κοσμήματα – Πέντε νέες συλλήψεις για τη ληστεία του αιώνα

Πολιτισμός / Λούβρο: Κανένα ίχνος από τα κλεμμένα κοσμήματα – Πέντε νέες συλλήψεις για τη ληστεία του αιώνα

Παρά τις νέες συλλήψεις, οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα κοσμήματα πιθανότατα έχουν ήδη αποσυναρμολογηθεί, ώστε να διατεθούν παράνομα στην αγορά πολύτιμων λίθων
LIFO NEWSROOM
Roisin Murphy

Πολιτισμός / Η μουσικός Róisín Murphy αφαιρέθηκε από φεστιβάλ στην Κωνσταντινούπολη μετά από τρανσφοβική ανάρτηση

Στην ανάρτησή της, η Murphy δημοσίευσε ένα γράφημα που, όπως ισχυρίστηκε, δείχνει «μεγάλη πτώση» στον αριθμό των νέων που αυτοπροσδιορίζονται ως τρανς ή μη δυαδικά άτομα
LIFO NEWSROOM
Billie Eilish Δωρεά Πείνα

Πολιτισμός / Η Billie Eilish δωρίζει 11,5 εκατ. δολάρια για το περιβάλλον και την καταπολέμηση της πείνας

«Σας αγαπώ όλους, αλλά κάποιοι από εσάς έχετε πάρα πολλά χρήματα. Αν είστε δισεκατομμυριούχοι, ίσως είναι καιρός να τα μοιραστείτε», δήλωσε η 23χρονη κατά τη διάρκεια των WSJ Innovator Awards
LIFO NEWSROOM
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναλαμβάνει πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ

Πολιτισμός / Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναλαμβάνει πρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ

Το Ελληνικό Φεστιβάλ, που ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, γιόρτασε φέτος 75 χρόνια ιστορίας, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας
LIFO NEWSROOM
Πολύχρωμη έκθεση για παιδικές χαρές με εικαστική ματιά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Πολύχρωμη έκθεση για παιδικές χαρές με εικαστική ματιά στο Μουσείο Μπενάκη

Μία νέα έκθεση για τους αρχιτέκτονες, desiners και εικαστικούς που δημιούργησαν με πρωτοβουλία μιας διεθνούς ελβετικής οργάνωσης υπέροχες παιδικές χαρές και παιχνίδια για τα παιδιά του κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Σπασμένη Φλέβα: Το video clip από το νέο τραγούδι των ΛΕΞ και Kepler is Free

Πολιτισμός / Σπασμένη Φλέβα: Το video clip από το νέο τραγούδι των ΛΕΞ και Kepler is Free

Όλα ξεκίνησαν περίπου τρία χρόνια πριν, όταν ο ΛΕΞ διάβασε για το σενάριο της ταινίας «Σπασμένη Φλέβα» και αποδέχθηκε την πρόταση του σκηνοθέτη, Γιάννη Οικονομίδη, να δημιουργήσει ένα αντιπροσωπευτικό τραγούδι για τις ανάγκες του φιλμ
LIFO NEWSROOM
Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ