Δεν ήταν ληστεία μετά φόνου - Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 51χρονης στην Μάνδρα

Δεν ήταν ληστεία μετά φόνου - Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 51χρονης στην Μάνδρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Το πραγματικό κίνητρο για την εν ψυχρώ εκτέλεση μίας 51χρονη γυναίκας που βρέθηκε νεκρή νωρίς το πρωί στην αυλή του σπιτιού της, στην Μάνδρα, ψάχνουν οι αρχές καθώς η ληστεία μάλλον αποκλείεται.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την ανθρωποκτονία της 51χρονης. Η έρευνα είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο. Το βέβαιο για την ώρα είναι ότι δεν πρόκειται για ληστεία μετά φόνου», τόνισαν απόψε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Η 51χρονη Ελληνίδα βρέθηκε δολοφονημένη νωρίς το πρωί, έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι από άγνωστο δράστη, ο οποίος της είχε στήσει ενέδρα θανάτου.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια στενή φίλη της με την οποία είχαν βγει μαζί για να διασκεδάσουν. Η άτυχη γυναίκα, που ήταν διαζευγμένη, διέμενε μαζί με τον γιο της και βρέθηκε νεκρή από περαστικό στην αυλή του σπιτιού της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM