Δρομέας πέθανε μετά τον τερματισμό σε αγώνα στην Αίγινα

Δρομέας πέθανε μετά τον τερματισμό σε αγώνα στην Αίγινα Facebook Twitter
0

Θλίψη έχει προκαλέσει την Αίγινα η τραγική κατάληξη ενός δρομέα που συμμετείχε στον αγώνα 7ο Κύπελλο Αφαία 2018 που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο νησί.

Ο άντρας πέθανε λίγο μετά τον τερματισμό του και ενώ μεταφέρονταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το aeginaportal.gr μετά τον τερματισμό του ένιωσε αδιαθεσία. Ο γιατρός του αγώνα αφού του έκανε καρδιογράφημα, τον μετέφερε με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το Κέντρο Υγείας υπέστη τρεις φορές ανακοπή. Στο Κέντρο Υγείας διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος άνδρας συμμετείχε τα τελευταία χρόνια ανελλιπώς στο Κύπελλο Αφαία. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στο νησί της Αίγινας, καθώς οι ο άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Έτοιμη σε 10 ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό - Πώς θα τον εκδώσετε;

Σε λίγες ημέρες οι έλληνες πολίτες θα μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα myinfo.gov.gr και να λάβουν τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη που θα αναγράφεται στις νέες ταυτότητες
LIFO NEWSROOM