Παράταση ενός μήνα ζητά η προανακριτική για τη Novartis

Παράταση ενός μήνα ζητά η προανακριτική για τη Novartis Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Την ερχόμενη Πέμπτη συνεδριάζει εκ νέου η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης, ημέρα κατά την οποία κλείνει πιθανότατα το ζήτημα της αρμοδιότητας.

Στη σημερινή συνεδρίαση αναγνώστηκαν οι απαντητικές επιστολές των αναφερομένων πολιτικών προσώπων με τις οποίες δηλώνουν ότι δεν θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση της Ειδικής Επιτροπής.

Η Επιτροπή θα ζητήσει έναν μήνα παράταση των εργασιών της. Την τελική έγκριση πρέπει να δώσει η Ολομέλεια.

Επίσης, ενημερώθηκαν τα παριστάμενη μέλη για τις ογκώδεις δικογραφίες που διαβιβάστηκαν από την Εισαγγελία χθες το μεσημέρι, για τα εμβόλια και τα αντιϊκά φάρμακα, προς συσχέτιση με την προηγούμενη δικογραφία.

Μέλη της επιτροπής δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να κλείσει την προσεχή Πέμπτη το θέμα της αρμοδιότητας.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ