Good Wife: το τέλος του πέμπτου κύκλου

Good Wife: το τέλος του πέμπτου κύκλου Facebook Twitter
0

[Spoiler Alert!} Ήταν μια ταραχώδης περίοδο για τη ζωή της Αλίσια. Στην αρχή του κύκλου ξεκίνησε τη δική της εταιρεία μαζί με τον Cary Agos, κάνοντας έξαλλο τον Will. Μετά από δέκα επεισόδια όμως όλα άλλαξαν: ο θάνατος του Will εξαφάνισε την αντιπαράθεση με τον άντρα της, εμφάνισε όμως μια καινούρια πλευρά της. Η Αλίσια είναι πλέον παντρεμένη μόνο κατ' όνομα (όπως οι Bill και Hillary, σχολίασε ο γιος της).

Good Wife: το τέλος του πέμπτου κύκλου Facebook Twitter

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, οι ηθοποιοί μίλησαν για το τελευταίο επεισόδιο:

Juliana Margulies (Alicia): Bασικά, τα πάντα πάνε κατά διαόλου στο γραφείο Florrick/Agos. Ο Cary και η Αλίσια διαφωνούν πολύ. Δημιουργείται τεράστια αναταραχή και η αλήθεια είναι ότι η Αλίσια έχει κουραστεί να προσπαθεί να κάνει αυτή την εταιρεία να επιβιώνει. Και ψάχνει για κάτι διαφορετικό. Και δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την εταιρεία ή με τη ζωή της, αλλά όλα μοιάζουν πολύ δύσκολα. Νομίζω ότι έχει φτάσει στα όρια της... ο Eli της θέτει ξαφνικά ένα ερώτημα που την σοκάρει και σκέφτεται «γιατί όχι;» Αυτό που γίνεται, είναι ότι έρχεται πάλι η πολιτική στο προσκήνιο, και αυτό είναι μια υπέροχη πλατφόρμα για να μπούμε στην επόμενη σεζόν.

Robert King (σεναριογράφος): Για το φετινό φινάλε ήμασταν σίγουροι ότι δεν θέλαμε να φέρουμε guest ηθοποιούς. Θέλαμε να επιστρέψουμε στους βασικούς χαρακτήρες. Αυτό το επεισόδιο βασικά διαδραματίζεται στα δύο γραφεία Florrick/Agos και Lockhart/Gardner, και δεν υπάρχει ούτε ένα δευτερόλεπτο στο δικαστήριο. Φέτος λατρεύουμε τους ηθοποιούς μας, και θέλουμε να τους δώσουμε ένα βήμα για να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, και να μην θολώσουμε την πλοκή με πολλούς χαρακτήρες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM