ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Αντιδράσεις για την επίσκεψη Τσίπρα στη Φυλή: Έχει το θράσος να κάνει μαθήματα ασφάλειας

Αντιδράσεις για την επίσκεψη Τσίπρα στη Φυλή: Έχει το θράσος να κάνει μαθήματα ασφάλειας Facebook Twitter
Ο Αλέξης Τσίπρας στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. (Nikos Libertas / SOOC)
0

Την αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσαν τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επίσκεψή του σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας.

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ σημειώνει πως σχεδόν καθημερινά οι γνωστοί άγνωστοι βανδαλίζουν το κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις της χώρας, οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν πολλαπλασιαστεί, ολόκληρες περιοχές της Αττικής έχουν μετατραπεί σε άβατα ανομίας, τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κάθε τρεις και λίγο καίγονται και βανδαλίζονται.

«Με αυτά τα "επιτεύγματα" ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος σήμερα να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη. Η μόνη μας απορία πλέον είναι αν ο κ. Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή την αίσθηση της ντροπής. Το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εκ μέρους τής Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η Εύη Χριστοφιλοπούλου επέκρινε τον πρωθυπουργό «για φιέστες και εγκαίνια από όπου επιχείρησε να κολακεύσει τον απλό αστυνομικό!» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ «οι μπαχαλάκηδες οργίαζαν επί δεκαήμερο ανενόχλητοι μέχρι που τους έκανε τη χάρη που ζητούσαν η κυβέρνηση, και ενώ ο κ. Τόσκας για να αποφύγει τις ευθύνες του κατηγόρησε την ΕΛΑΣ».

Σύμφωνα με τη βουλευτή, δεν ευσταθεί η αναφορά του κ. Τσίπρα ότι η παραβατικότητα στη Δυτική Αττική έχει μειωθεί, καθώς οι κάτοικοι, κυρίως των Δήμων Φυλής, Ασπροπύργου και Αχαρνών, βιώνουν τον φόβο για την ακεραιότητά τους και βλέπουν καθημερινά την περιουσία τους να γίνεται βορά στις συμμορίες και το εμπόριο ναρκωτικών να ανθεί μπροστά στα μάτια των ίδιων και των παιδιών τους.

«Ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι δεν έχει καμία απολύτως εικόνα της πραγματικότητας. Ας αφήσει, λοιπόν, τις φιέστες και τους πανηγυρισμούς γιατί δεν τον πιστεύει πια κανείς. Η ανικανότητά του και της κυβέρνησής του είναι παροιμιώδης» υπογράμμισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM
Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Πολιτική / Δούκας σε πρέσβη Ισραήλ: Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους

Η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στις δηλώσεις του Νόαμ Κατζ, ο οποίος άσκησε κριτική για ελλιπή προστασία της πόλης από «οργανωμένες μειονότητες», ανεπαρκή καθαριότητα και έλλειψη ασφάλειας που –κατά τον ίδιο– κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να αισθάνονται άβολα
LIFO NEWSROOM
ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία

Πολιτική / ΥΠΕΞ για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»

Η εξαγγελία «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα έναντι των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και δείχνει πλήρη έλλειψη σεβασμού στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας» αναφέρει η ελληνική πλευρά
LIFO NEWSROOM