Άλλη μία νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια - Τραυματίστηκε αστυνομικός Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)
0

Τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού προκάλεσαν οι χθεσινές επιθέσεις που πραγματοποίησαν ομάδες αγνώστων με βόμβες μολότοφ εναντίων διμοιριών των ΜΑΤ.

Οι επιθέσεις αυτές έλαβαν χώρα από αργά το βράδυ του Σαββάτου έως τη 1.00 τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Πιο συγκεκριμένα, τα άτομα αυτά που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν αρχικά στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, ενώ στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον διμοιρίας που ήταν τοποθετημένη στη Χαριλάου Τρικούπη.

Σημειώνεται ακόμη, ότι δεν έγιναν προσαγωγές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM